Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

KIPP mini nihajne spone zagotavljajo veliko vpenjalno silo na majhnem prostoru

Jasna pot pri menjavi obdelovancev

Majhen vpenjalni element z velikim učinkom: Nove mini nihajne vpenjalne sponke podjetja HEINRICH KIPP WERK so vedno dobra izbira, ko gre za hitro in varno vpenjanje in odpenjanje obdelovancev ter priročno rokovanje v tesnih prostorih. Ti praktični pomočniki so na voljo v različnih velikostih in različicah.

Z vpenjalnimi silami od 180 N do 3,5 kN so idealne tudi za vpenjanje večjih obdelovancev. Mini nihajne spone podjetja KIPP so primerne za številne aplikacije pri izdelavi strojev, orodij in pritrdil. Njihova velika prednost je, da se lahko vpenjalna roka pri menjavi obdelovancev obrne zunaj delovnega območja.

To pomeni, da lahko obdelovanec enostavno odstranite ali vstavite od zgoraj. Vrtljive vpenjalne sponke lahko namestite v kratkem času: S pomočjo podstavka se vpenjalna naprava preprosto privije na delovno mizo ali ogrodje, pritisno vreteno pa se prilagodljivo nastavi na ustrezno višino obdelovanca. Glede na položaj namestitve lahko uporabite različice z levo ali desno vrtljivo vpenjalno roko.

Za posebno visoko zaščito pred korozijo je poleg brušene različice na voljo tudi ponikljana različica. Obsežen izbor velikosti in različic strankam vedno ponuja optimalno rešitev za njihovo specifično uporabo - v osnovni različici, z ekscentričnim vzvodom ali s funkcijo zaklepanja.

Slednja zagotavlja stalno vpenjalno silo in z jasnim klikom pokaže, da je položaj vpenjanja dosežen. "Naše mini nihajne vpenjalne sponke s svojo kompaktno velikostjo, veliko vpenjalno silo in širokim naborom različic postavljajo nove standarde glede natančnosti in priročnosti," pojasnjuje Andreas Völkle, produktni vodja za tehnologijo vpenjanja pri podjetju KIPP. "Naš cilj je strankam ponuditi optimalno rešitev za vsako nalogo vpenjanja."

Več novic

Splošna ocena: Zelo dobro!
Varnost se ujema z oblikovanjem
Da je v njej samo tisto, kar bi moralo biti
Enostavno in varno vodenje velikih uteži
Osnove in vpogledi v obliki #kippresso
Ko je higiena v ospredju