Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

KIPP ponovno prejel certifikat TÜV za odlične storitve za stranke

Splošna ocena: Zelo dobro!

Podjetje HEINRICH KIPP WERK je bilo v reprezentativni raziskavi, ki jo je izvedel TÜV Saarland, ponovno prepoznano kot podjetje z izjemnimi rezultati na področju zadovoljstva strank in storitev. Poleg zelo dobrih ocen za kakovost izdelkov, razpoložljivost artiklov in zanesljivost dobave so najboljše ocene prejeli zlasti zaposleni v podjetju KIPP.

Certifikat TÜV, ki se podeljuje vsaki dve leti, temelji na anketi 224 strank podjetja KIPP in potrjuje odlično uspešnost podjetja. Anketiranci so med drugim podelili najvišje ocene za razpoložljivost izdelkov (1,69), kakovost izdelkov (1,41), upoštevanje dobavnih rokov (1,59) ter hitro obdelavo naročil (1,44) in dostavo (1,58). Tudi prijaznost zaposlenih (1,33) je bila ocenjena kot "zelo dobra". 97,3 % anketiranih kupcev bi pri podjetju KIPP ponovno oddalo naročilo.

"Izjemno smo ponosni, da smo ponovno prejeli tako odlično oceno TÜV Saarland," je nagrado komentiral Nicolas Kipp, generalni direktor podjetja KIPP. "Certifikat je potrditev zavezanosti celotne ekipe podjetja KIPP, da svojim strankam vedno ponudi najboljše možne storitve."

Podjetje KIPP proizvaja na lokaciji v kraju Sulz am Neckar, njegova ponudba izdelkov pa obsega več kot 75.000 izdelkov. Podjetje lahko zaradi visoke stopnje vertikalne integracije, velikih skladiščnih zmogljivosti in naprednega logističnega centra zagotavlja odlične dobavne zmogljivosti. Standardni izdelki so na voljo na zalogi, hitra naročila pa stranka prejme v 24 urah.

Več novic

Varnost se ujema z oblikovanjem
Da je v njej samo tisto, kar bi moralo biti
Enostavno in varno vodenje velikih uteži
Osnove in vpogledi v obliki #kippresso
Ko je higiena v ospredju