Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP predstavlja video vaje (ne samo) za odmor za kavo

Osnove in vpogledi v obliki #kippresso

Za espresso s KIPP: to je nova ponudba strokovnjakov za tehnologijo vpenjanja, standardne in delovne dele iz podjetja Sulz am Necker. Osnovne informacije in inovacije so predstavljene kratko in jedrnato, v prijetnem vzdušju, na primer ob toplem napitku med zajtrkom. Zabavni videoposnetki #kippresso v eni do dveh minutah na simpatičen in ustvarjalen način prodrejo do bistva strokovnega znanja, tako da si vsebino še dolgo zapomnimo.

"Pri KIPP je čas za inovacije!" Tako se začne aktualni pojasnjevalni videoposnetek o stranski objemki, ki je zdaj dodana v ponudbo vpenjalne tehnologije. Kdaj ga potrebujem? Vedno, ko je obdelovanec prevelik za primež - preverite. Posebne lastnosti? Posebej ukrivljen vpenjalni blok preprečuje zdrs obdelovanca - preverite. Kako deluje? Stranska objemka prenaša silo ne le v smeri obdelovanca, temveč tudi navzdol na mizo stroja - preverite. V manj kot minuti je uporabnik pripravljen na delo.

Zamisel za #kippresso je prišla iz KIPP-ovega oddelka za trženje. Zanjo sta odgovorna Julia Kurz in Andre Jerke. Pri tem jima pomaga predstavnik tehnologije Patrick Staack. Staack zelo dobro pozna portfelj izdelkov in kot diplomirani inženir strojništva zna njegove tehnične finese odlično prenesti v vznemirljivo besedilo. Ekipa skupaj izsledi zanimive teme in vsebino strne v časovni interval, ki ustreza nalivanju skodelice espressa iz popolnoma avtomatskega aparata.

Patrick Staack sam v rednih časovnih presledkih nastopa v kavarniški kuhinji ali neposredno na delovni mizi in sledilce seznanja z najnovejšo tehnologijo in inovacijami podjetja HEINRICH KIPP WERK. Videoposnetki z novicami se pojavljajo ob torkih popoldne, #kippresso tutoriali pa ob četrtkih popoldne na https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Več novic

Splošna ocena: Zelo dobro!
Varnost se ujema z oblikovanjem
Da je v njej samo tisto, kar bi moralo biti
Enostavno in varno vodenje velikih uteži
Ko je higiena v ospredju