Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

KIPP predstavlja nove zaskočne sponke z vdolbenim oprijemom

Varnost se ujema z oblikovanjem

Kaj je ravno, črno in ergonomsko? Zaklepna ključavnica, ki jo je mogoče harmonično vgraditi v (skoraj) vsa vrata, loputo ali pokrov motorja in jo je enostavno upravljati. Podjetje HEINRICH KIPP WERK je nedavno v svojo ponudbo ključavnic dodalo dve novi seriji za vgradnjo podometno, ki ponujata prav te lastnosti. Zadodatno varnost je na voljo tudi različica z možnostjo zaklepanja.

"Zaradi preproste funkcionalnosti so naše nove zaskočne zaponke primerne za vse aplikacije, kjer je treba hitro in varno zapreti vrata, lopute ali pokrove," pojasnjuje Stefan Frick, produktni vodja pri podjetju KIPP. "Uporabnik mora preprosto pritisniti ustrezno napravo - funkcija zaskoka nato zagotavlja varno zaklepanje." Poleg tega so izdelki iz trpežne plastike ABS enostavni za vgradnjo in so še posebej varčni pri prostoru, saj se vgrajujejo podometno in imajo ravno obliko z vdolbenim ročajem. Če je za uporabo potreben nadzor dostopa, se lahko uporabi različica z možnostjo zaklepanja.

Zaklepne ključavnice so idealna izbira povsod, kjer bi se običajni zaklepni mehanizmi zaradi nenadnih premikov, udarcev ali vibracij lahko ponovno nenamerno odprli - na primer na odprtem morju ali pri nenadnem pospeševanju in zaviranju reševalnega vozila. Praktični zaklepni elementi se med drugim uporabljajo v avtomobilski industriji, medicinski tehnologiji, strojništvu, sektorju avtodomov in karavaninga ter pohištveni industriji.

Dve novi družini izdelkov
Dve novi družini izdelkov zdaj dopolnjujeta KIPP-ovo obsežno ponudbo tehnologije zaklepanja. Zaklepne ključavnice iz serije K2010 so na voljo v šestih različnih velikostih za debeline vratnih kril od 1,2 do 2,2 mm. V seriji K2011 sta dve velikosti za debeline vratnih kril od 0,9 do 1,2 mm oziroma od 1,3 do 1,6 mm. Dodatno varnost zagotavlja različica s ključavnico. "Samoumevno je, da so vse naše ključavnice izdelane v običajni kakovosti KIPP," poudarja Stefan Frick. "Prav tako so na voljo takoj na zalogi in v večjih količinah. Že delamo na naslednjih inovativnih izdelkih, s katerimi bomo zaporedoma razširili naš portfelj pritrdilne tehnologije."

Več novic

Splošna ocena: Zelo dobro!
Da je v njej samo tisto, kar bi moralo biti
Enostavno in varno vodenje velikih uteži
Osnove in vpogledi v obliki #kippresso
Ko je higiena v ospredju