Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

Hitro snemljive objemke za optično merilno tehnologijo podjetja KIPP

Določeno brez odseva

HEINRICH KIPP WERK je svoji obsežni ponudbi hitrih in prisilnih objemk dodal dve novi različici s črno površino. Te so bile posebej zasnovane za uporabo na področju optične meroslovja, kjer med fotometričnimi meritvami pomagajo držati obdelovance na mestu.

Matirana črna površina novih hitrih vpenjala preprečuje odseve med optičnimi meritvami in fotografiranjem ter izravnava zunanje svetlobne vplive, ki lahko privedejo do odsevov med postopkom merjenja. Pritrdilni elementi so izdelani iz brušenega jekla, odpirajo in zapirajo pa se z ročajem iz črne plastike, odporne na olje. Hitro snemljive objemke se lahko uporabljajo v vodoravni (K2067) ali navpični (K2066) izvedbi. Obe različici sta na voljo po trikrat v treh velikostih in imata vodoravno podlago ter nastavljivo pritisno vreteno.

HEINRICH KIPP WERK ponuja široko paleto hitrih in električnih vpenjala, vključno z vpenjali s potisno palico, pnevmatskimi vpenjali in preklopnimi vpenjali ter lastnimi hitrimi vpenjali. Slednje odlikujeta ergonomska in uporabniku prijazna oblika ročaja ter trpežnost. Zaradi posebne površine so izdelki odporni proti koroziji, zaradi stožčaste vpenjalne roke z U-profilom pa so še posebej stabilni. Inovativne hitre vpenjalne sponke so na voljo tudi z varnostno ključavnico. Ta zagotavlja, da je mogoče ročico upravljati šele po sprostitvi ključavnice.

Podjetje KIPP uporabnikom poleg hitrih in električnih vpenjala ponuja tudi široko paleto dodatne opreme. Ponudba vključuje priključke z vijačnim priključkom, nastavljive vpenjalne kose za hitrovpenjalne sponke s senzorjem sile, montažne nosilce, plastične ročaje in zaščitne pokrovčke, adapterske bloke in plošče ter vpenjalne diske za tlačna vretena.

Več novic

Splošna ocena: Zelo dobro!
Varnost se ujema z oblikovanjem
Da je v njej samo tisto, kar bi moralo biti
Enostavno in varno vodenje velikih uteži
Osnove in vpogledi v obliki #kippresso
Ko je higiena v ospredju