Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

Vsestranski cevasti ročaji iz aluminija in nerjavečega jekla podjetja KIPP

Sestavljanju prijazni multitalenti

HEINRICH KIPP WERK je razširil svojo obsežno ponudbo cevastih ročajev z novimi modeli iz aluminija in nerjavečega jekla. Inovativni ročaji izpolnjujejo potrebe številnih industrijskih panog, odlikujejo pa jih vsestranskost, ergonomija in zelo dobro razmerje med ceno in zmogljivostjo. Spekter uporabe robustnih držalnih elementov sega od pohištvene industrije do medicinske opreme. Zaradi svoje stabilnosti so ročaji primerni tudi za uporabo na orodjih, športni opremi in transportnih napravah.

Novi cevasti ročaji podjetja KIPP se ne le zelo dobro prilegajo roki, temveč so zaradi svoje robustnosti in stabilnosti tudi izjemno vzdržljivi. Cevi ročajev so izdelane iz aluminija ali nerjavnega jekla. Končni deli so izdelani iz ojačane plastike in so standardno na voljo v sedmih barvah. Poleg tega je mogoče uresničiti tudi zahteve po barvah po meri. Cev ročaja je na voljo v treh različicah: iz naravnega ali črno eloksiranega aluminija ter iz poliranega nerjavnega jekla.

Posebna zasnova nog ročaja, ki so na območju posode za cev opremljene s štirimi vpenjalnimi stojali, zagotavlja prilagodljivost. Te se ob pritisku priključne cevi strgajo, s čimer je zagotovljeno natančno prileganje. Dolžino ročaja je mogoče na ta način enostavno prilagoditi. Kot dodatno zaščito pred zvijanjem podjetje KIPP svojim strankam ponuja možnost dodatnega lepljenja noge ročaja in cevi ročaja.

Ročaji se hitro in brez napora namestijo tudi z dvema samoreznimi vijakoma. Ta tvorita lasten navoj, ko ju privijete v vnaprej pripravljene luknje na hrbtni strani končnih delov. Tako ni treba uporabljati navojnih vložkov, kar zmanjša proizvodne stroške in prispeva k dobremu razmerju med ceno in kakovostjo ročajev.

Z zunanjim premerom 30 mm se cev ročaja udobno prilega uporabnikovi roki. Standardno so na voljo oprijemalni elementi s središčno razdaljo do 1000 mm. Poleg standardnih dimenzij je na voljo tudi poljubna individualna dolžina, pri čemer je zagotovljena nosilnost najmanj 1000 N.

Več novic

Jasna pot pri menjavi obdelovancev
Splošna ocena: Zelo dobro!
Varnost se ujema z oblikovanjem
Da je v njej samo tisto, kar bi moralo biti
Enostavno in varno vodenje velikih uteži
Osnove in vpogledi v obliki #kippresso