Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

Zaklepne ključavnice iz nerjavečega jekla, novost v ponudbi KIPP

Varno zaklepanje za vsa okolja

Odpornost na vlago, kisline in morsko vodo: nove ključavnice iz nerjavnega jekla z ročajem podjetja HEINRICH KIPP WERK so primerne za široko uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Oblikovani zaklepni elementi se vgradijo v vrata, lopute ali pokrove. Navdušujejo ne le s svojo elegantno, zmanjšano obliko, temveč tudi s preprostim in varnim upravljanjem. Zaaplikacije, ki zahtevajo daljinsko upravljanje, je na voljo različica s priključkom za Bowdenov kabel.

HEINRICH KIPP WERK je svoji ponudbi zaskočnih ključavnic z ročaji dodal dve družini izdelkov iz nerjavnega jekla A4. Posebej korozijsko odporen material predurčuje novi seriji K1850 in K1851 ne le za notranjo uporabo, temveč tudi za najrazličnejše aplikacije na prostem. Oblikovane ključavnice se lahko na primer uporabljajo v avtomobilski industriji, medicinski tehnologiji, strojništvu, pri gradnji ladij in čolnov, mobilnih hišicah in prikolicah, v letalski in vesoljski industriji ter pohištveni industriji.

Zaklepne ključavnice iz nerjavnega jekla, opremljene z izvlečnim ročajem, omogočajo vgradnjo v vrata, lopute ali pokrove, kjer njihova funkcija zaskoka zagotavlja hitro in varno zaklepanje. Uporabnik aktivira funkcijo zaklepanja s preprostim stiskom. Na območjih z višjimi varnostnimi zahtevami je mogoče uporabiti različico z možnostjo zaklepanja.

Zaklepne ključavnice iz nerjavnega jekla so na voljo v dveh različnih velikostih za debeline vratnih kril od 2 do 12 mm in od 12 do 22 mm, po želji s polirano ali matirano površino. Modeli serije K1851 so dodatno opremljeni s priključkom za Bowdenov kabel. Ta različica se izkaže za smiselno povsod, kjer nedostopni prostori za vgradnjo otežujejo upravljanje ali kjer ergonomski in varnostni vidiki zahtevajo oddaljeno upravljanje. Bowdenov kabel (K1646) ni vključen v obseg dobave in ga je treba naročiti posebej.

Več novic

Jasna pot pri menjavi obdelovancev
Splošna ocena: Zelo dobro!
Varnost se ujema z oblikovanjem
Da je v njej samo tisto, kar bi moralo biti
Enostavno in varno vodenje velikih uteži
Osnove in vpogledi v obliki #kippresso