Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

Nova aluminijasta ročna kolesa KIPP

Ergonomičen oprijem, varen postopek

Nova aluminijasta ročna kolesa podjetja HEINRICH KIPP WERK niso prepričljiva le vizualno, temveč tudi z vidika ergonomije in varnosti pri delu. Zaradi svoje inovativne zasnove so upravljalni elementi še posebej prijazni do uporabnika in se praktično brezhibno vključujejo v proizvodni proces. Uporabnik lahko izbira med šestimi izvedbami v različnih velikostih in dveh barvnih različicah.

HEINRICH KIPP WERK je svoji ponudbi dodal serijo posebno lahkih ročnih koles iz aluminija, ki odlično združujejo funkcijo in dizajn. Krmilni elementi so namenjeni predvsem za uporabo v strojništvu in proizvodnji naprav za ročne nastavitve in nastavitve, na primer na armaturah, obdelovalnih strojih ali zobniških motorjih. Poleg tega se lahko ročica uporablja za premikanje posameznih delov stroja v sili.

Aluminijaste ročice so na voljo kot ročice s prečkami ali diski, brez ročice ali z vrtljivim ali zložljivim cilindričnim ročajem. Slednji zaradi svoje stožčaste oblike in valjastega ročaja uporabniku nudi optimiziran občutek in zelo dober oprijem. Ko je ročica valja zložena, se popolnoma izgubi v ročnem kolesu. S tem se zmanjšajo moteči obrisi v procesu in hkrati zmanjša nevarnost poškodb. Dodatne prednosti ročnih koles so nizka vgradna višina v izvedbah brez zložljivega ročaja in z njim, majhna teža zaradi materiala ter majhna toleranca pri radialnem in aksialnem pogrezanju, ki znaša manj kot 0,4 mm.

Za pritrditev ročic so na voljo različice s frikcijskim in pozitivnim blokiranjem
- s ključem
- s ključem in peresnim ključem s ključavnico
- s ključavnico in prečno odprtino ali
- s ključavnico, ključavnico in prečno odprtino
. Črn pokrov pesta izboljša toleranco koncentričnosti in aksialnega bega. Črni pokrov pesta izboljša videz in zmanjša vdor umazanije.

Vsi modeli so trajno prašno lakirani in so na voljo v črni ali srebrni barvi. Ročna kolesa s prečkami so na voljo v premerih 125 mm in 160 mm, ročna kolesa z diski pa v premerih od 80 mm do 125 mm.

Več novic

Jasna pot pri menjavi obdelovancev
Splošna ocena: Zelo dobro!
Varnost se ujema z oblikovanjem
Da je v njej samo tisto, kar bi moralo biti
Enostavno in varno vodenje velikih uteži
Osnove in vpogledi v obliki #kippresso