Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Pripravljeni na 66 kV - Rešitve za sodobne vetrne elektrarne na morju

Distribucija in prenos energije sta že skoraj 100 let ključni kompetenci družbe PFISTERER. Kot strokovnjaki za vmesnike v energetskih omrežjih dobavljamo priključne komponente in kabelske sisteme na ključ za vse ravni napetosti kot celovit sistem. Naši vtični sistemi PLUG, CONNEX in SEANEX ter priključek SICON zanesljivo in hitro povezujejo vse sistemske dele vetrne elektrarne. Vse sistemske komponente so izdelane posebej za maritimno delovanje: odporne na vremenske vplive, slano vodo in zasnovane za okolje na morju.

Gradnja kabelskih sistemov na transformatorskih postajah na morju zahteva vrhunsko disciplino polaganja kablov. Zelo zapletene kabelske trase je treba namestiti v omejenem prostoru, okoli številnih vogalov in na več nivojih. Precejšnja časovna stiska in hkratna gradnja drugih podsekcij še dodatno otežujeta nalogo. Uspešno premagovanje tega izziva zahteva skrbno načrtovanje in strokovnjake s trdnimi izkušnjami v tej panogi. Podjetje PFISTERER je na voljo že od samega začetka. Tesno smo spremljali proces od zamisli o elektrarni na odprtem morju do izgradnje prve vetrne elektrarne na morju. Podjetje PFISTERER je postavilo standarde v panogi, naše projektno vodenje in naši izdelki so danes najsodobnejši. S sistemom SEANEX do 72,5 kV in sistemom CONNEX za višje napetostne nivoje ponuja PFISTERER suhe priključne sisteme za vse zahteve na morju.

Več novic


Winterbach, Nemčija - 06. februar 2024 - Siemensova družba Siemens Energy je uspešno certif...

Winterbach, Nemčija - 7. november 2023

Priobalna platforma DolWin kappa je bila u...


Winterbach, Nemčija - 26.09.2023 -

Operater prenosnega omrežja TenneT je pri podjet...

Karl-Heinz Pfisterer postane častni predsednik nadzornega sveta SE.

Winterbach, Nemčija - 15. junij 2023 -

Podjetje Pfisterer, vodilni ponudnik rešitev za en...

Od začetka leta je Küssnacht am Rigi nova osrednja lokacija za približno 160 zaposlenih v Švici. Za skupino PFISTERER, ki je v Švici zakoreninjena že desetletja, to pomeni začetek novega obdobja: v Küssnahtu združujemo naše oddelke, ki so bili prej v Maltersu in Altdorfu, v nov osrednji tehnološki in prodajni center.