Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

24.05.2022 00:05

Naša nova spletna stran v Švici - vstop v novo obdobje

Od začetka leta je Küssnacht am Rigi nova osrednja lokacija za približno 160 zaposlenih v Švici. Za skupino PFISTERER, ki je v Švici zakoreninjena že desetletja, to pomeni začetek novega obdobja: v Küssnahtu združujemo naše oddelke, ki so bili prej v Maltersu in Altdorfu, v nov osrednji tehnološki in prodajni center.

Iz Altdorfa bosta še naprej delovala le visokonapetostni laboratorij in oddelek za storitve (usposabljanje in montaža). "Z združitvijo obeh lokacij gradimo nov prodajni in tehnološki center v Küssnahtu - to je velika naložba, ki bo povečala konkurenčnost celotne skupine PFISTERER," pravi Eduardo Santana, generalni direktor družbe PFISTERER Switzerland AG, in z zanimanjem zre v prihodnost.

Sodobni prostori so fleksibilno zasnovani za nadaljnjo rast in nudijo optimalno delovno okolje. Novi prodajni in tehnološki center, opremljen z novim razstavnim prostorom, tehničnim centrom in laboratorijem, bo privlačen prostor za izmenjavo s strankami in poslovnimi partnerji. "Veseli nas, da lahko za PFISTERER v Švici začnemo novo obdobje. Hkrati je to tudi jasna odločitev za Švico kot pomembno lokacijo za tehnologijo in inovacije," pojasnjuje Eduardo Santana.

Pomembna inovacijska, tehnološka in prodajna lokacija

PFISTERER je v Švici trdno zasidran že približno 65 let in ponosni smo na razvoj, ki se je začel leta 1957 z ustanovitvijo naše prve tuje podružnice v Maltersu. Danes ima švicarska lokacija pomembno vlogo pri razvoju in prodaji prilagojenih komponent in sistemov za visokonapetostne nadzemne vode in podzemna kabelska omrežja. To zgodbo o uspehu nameravamo v Küssnahtu nadaljevati tudi v prihodnjih letih.

Več novic


Winterbach, Nemčija - 06. februar 2024 - Siemensova družba Siemens Energy je uspešno certif...

Winterbach, Nemčija - 7. november 2023

Priobalna platforma DolWin kappa je bila u...


Winterbach, Nemčija - 26.09.2023 -

Operater prenosnega omrežja TenneT je pri podjet...

Karl-Heinz Pfisterer postane častni predsednik nadzornega sveta SE.

Winterbach, Nemčija - 15. junij 2023 -

Podjetje Pfisterer, vodilni ponudnik rešitev za en...

Distribucija in prenos energije sta že skoraj 100 let ključni kompetenci družbe PFISTERER. Kot st...