Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Eppendorf dodaja digitalno dokumentacijo povezanemu elektronskemu pipetnemu sistemu

Pipette Manager služi kot brezžična nadzorna plošča za Eppendorfove priključene elektronske pipete, ki dodaja nove funkcije ter revolucionarno spreminja hitrost in ponovljivost ročnega pipetiranja.

S tem inovativnim sistemom lahko znanstveniki enostavno prilagodijo načine, nastavitve in volumne priključenih pipet prek velikega zaslona na dotik.

Funkcija Liquid Manager sistema ponuja vnaprej določene nastavitve pipet in napotke za različne tekočine, kar zagotavlja dosledne in natančne rezultate pri različnih aplikacijah. Uporabniki lahko določijo tudi svoje vrste tekočin z ustreznimi nastavitvami pipet.

Funkcija Pipetting Records ponuja rešitev za ustrezno dokumentiranje delovnih postopkov pipetiranja, saj uporabnikom omogoča samodejno beleženje dejavnosti in izvoz posnetkov v obliki datoteke PDF prek vmesnika USB.

Upravitelj pipet, ki je bil v Evropi, ZDA in Kanadi prej predstavljen kot VisioNize® Pipette Manager, je bil preimenovan, da bi se razlikoval od drugih digitalnih ponudb podjetja Eppendorf, kot je VisioNize® Lab Suite.

Podjetje Eppendorf se zavzema za nenehne izboljšave in je novo funkcijo Pipetting Records dodalo kot brezplačno posodobitev programske opreme za obstoječe stranke v Evropi, ZDA in Kanadi. Izdelek je zdaj prvič na voljo tudi v Aziji in Latinski Ameriki.

Z integracijo pipet Move It® leta 2022 je Pipette Manager zdaj združljiv z vsemi pipetami Eppendorf Xplorer® (plus) in vključuje več drugih funkcij, namenjenih znanstvenikom za lažje upravljanje njihove flote pipet in sodelovanje. To bistveno, za uporabo preprosto orodje je obvezen pripomoček za vsak laboratorij, ki želi pospešiti ter izboljšati učinkovitost in ponovljivost svojih delovnih postopkov pipetiranja.

Več novic

Ameriška znanstvenica, doktorica Laura Seeholzer, podoktorska sodelavka na Univerzi Kalifornija v...

Pri razvoju bioprocesov so podatki ključ do uspeha. Razumeti je treba, kateri kritični procesni p...

Učinkovita interakcija med ročnim in avtomatskim pipetiranjem Eppendorf predstavlja svoj novi, so...

Oznake ACT (Accountability, Consistency, Transparency) delujejo podobno kot prehransko označevanje i...

V naravoslovnih laboratorijih, kjer sta natančnost in čistost nepogrešljivi, je povpra&sca...

Raziskovalci 2024 prejme Clemens Plaschka, Avstrija