Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Eppendorf izboljšuje spremljanje in analizo bioprocesov z uvedbo programske opreme v oblaku BioNsight

Pri razvoju bioprocesov so podatki ključ do uspeha. Razumeti je treba, kateri kritični procesni parametri vplivajo na rast celic, izkoristek izdelkov in kritične lastnosti kakovosti, skratka, hitro razviti uspešne procese. Podatki o bioprocesih iz različnih potekov procesov, ki jih ustvarjajo najrazličnejši vgrajeni senzorji in zunanji analizatorji, so kot posamezni koščki sestavljanke. Eppendorf predstavlja BioNsight cloud, novo programsko rešitev v oblaku za spremljanje in analiziranje bioprocesov. Omogoča lažje združevanje in analizo podatkov o bioprocesih na enem osrednjem mestu, pomaga pri reševanju te sestavljanke in pridobivanju vpogleda v podatke.

BioNsight cloud je v celoti integriran v Eppendorfovo programsko opremo za nadzor bioprocesov DASware® control 6. To omogoča avtomatiziran prenos podatkov iz DASware control 6 v oblak v realnem času. Prav tako je mogoče prenesti podatke brez povezave iz zunanjih naprav za analizo, podatke iz zgodovinskih potekov in procesne podatke iz krmilnikov bioprocesov drugih podjetij.
Analizirajte in gradite na podatkih: Podatke je mogoče kontekstualizirati in tako pridobiti še globlji vpogled: Podatke iz različnih izvedb je mogoče preprosto sinhronizirati in primerjati, kar olajša prepoznavanje vzorcev med izvedbami in obsegi, pospešuje razvojni proces ter zagotavlja dosledno kakovost in izvedbo procesa.

Spremljanje na daljavo: Oblak BioNsight omogoča spremljanje bioprocesov na daljavo, ki jih nadzoruje programska oprema za nadzor bioprocesov DASware control 6. To pomeni, da uporabniki vedno vedo, kako potekajo njihovi bioprocesi, in lahko hitreje sprejemajo prave odločitve, medtem ko proces še vedno poteka.
Poenostavitev dostopa do podatkov in sodelovanja: Podatki o bioprocesih v oblaku BioNsight so dostopni od koder koli in komur koli, ki ga lastnik pooblasti. Oblak BioNsight je bil razvit s poudarkom na najvišjih standardih varnosti podatkov. Gostuje in je zgrajen na tehnologiji Microsoft® Azure, zato daje uporabniku zagotovilo, da so podatki dobro zaščiteni, a hkrati dostopni.
Jill Perez, znanstvenica v podjetju Solugen, ZDA, je izdelek ocenila med njegovim razvojem in pojasnjuje njegove prednosti: "Sposobnost oblaka BioNsight, da shrani podatke iz vsake faze fermentacije, se je izkazala za neprecenljivo, saj omogoča enostavno primerjavo vseh podatkov iz bioreaktorjev. Njegova spletna funkcionalnost omogoča pregledovanje potekov v realnem času, ki je dostopno tudi na mobilnih napravah. Poleg tega funkcija grafičnega prikazovanja poenostavi vizualizacijo podatkov, tako da je primerjava med preteklimi in tekočimi zagoni enostavna."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Več novic

Ameriška znanstvenica, doktorica Laura Seeholzer, podoktorska sodelavka na Univerzi Kalifornija v...

Učinkovita interakcija med ročnim in avtomatskim pipetiranjem Eppendorf predstavlja svoj novi, so...

Oznake ACT (Accountability, Consistency, Transparency) delujejo podobno kot prehransko označevanje i...

V naravoslovnih laboratorijih, kjer sta natančnost in čistost nepogrešljivi, je povpra&sca...

Raziskovalci 2024 prejme Clemens Plaschka, Avstrija

Neodvisna žirija, ki ji je predsedovala profesorica Laura Machesky, je za nagrado v višini 20.000...