Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Učinkovita interakcija med ročnim in avtomatiziranim pipetiranjem

Učinkovita interakcija med ročnim in avtomatskim pipetiranjem Eppendorf predstavlja svoj novi, sodobni 96-kanalni sistem za obdelavo tekočin:

epMotion® 96 Flex.

Za neposredno razvrstitev naprave: Novi epMotion® 96 Flex je umeščen med elektronske pipete za ročno uporabo in popolnoma avtomatizirane sisteme za pipetiranje. Zato zagotavlja bistveno večjo učinkovitost in omogoča večjo prepustnost v primerjavi z ročnim pipetiranjem. Poleg tega ponuja stroškovno učinkovito alternativo popolnoma avtomatiziranim sistemom za ravnanje s tekočinami, hkrati pa na laboratorijski mizi zavzame manj prostora. Zaradi svoje kompaktne velikosti in smiselno nameščenih delovnih elementov lahko napravo brez težav uporabljate tudi na sterilnih delovnih mizah.

Dozirne glave epMotion® 96 Flex je mogoče hitro in brez orodja zamenjati, kar omogoča enostavno prilagajanje različnim obsegom prostornine. Za ta sistem sta ob začetku prodaje na voljo dve dozirni glavi, ki pokrivata obsege med 0,5 in 300 μl ter 5 in 1000 μl.

Naprava epMotion® 96 Flex ponuja zaslon na dotik z intuitivno programsko opremo za upravljanje, ki zagotavlja uporabniku prijazno in natančno upravljanje.

Sistem epMotion® 96 Flex, umerjen v skladu z novim standardom ISO 23783-2, zagotavlja odlično natančnost in točnost pipetiranja.

ta sistem presega uporabo v ročnih delovnih postopkih in služi kot dragocen dodatek velikim avtomatiziranim sistemom. V vlogi "podajalnika" se lahko uporablja za pripravo plošč za nadaljnjo avtomatizirano obdelavo.

Vsestranski sistem epMotion® 96 Flex dopolnjuje tako ročne kot avtomatizirane delovne postopke in se brez težav prilega številnim aplikacijam, od molekularne biologije do celičnih kultur.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Več novic

Ameriška znanstvenica, doktorica Laura Seeholzer, podoktorska sodelavka na Univerzi Kalifornija v...

Pri razvoju bioprocesov so podatki ključ do uspeha. Razumeti je treba, kateri kritični procesni p...

Oznake ACT (Accountability, Consistency, Transparency) delujejo podobno kot prehransko označevanje i...

V naravoslovnih laboratorijih, kjer sta natančnost in čistost nepogrešljivi, je povpra&sca...

Raziskovalci 2024 prejme Clemens Plaschka, Avstrija

Neodvisna žirija, ki ji je predsedovala profesorica Laura Machesky, je za nagrado v višini 20.000...