Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Hitro in enostavno namestitev:

Novi zaklepni vijaki z rotacijskim pogonom podjetja KIPP

Podjetje HEINRICH KIPP WERK je razširilo svojo široko paleto izdelkov za zaporne vijake s šestimi novimi izvedbami z rotacijskim pogonom. Praktični deli za upravljanje omogočajo hitro nastavitev in pozicioniranje gibljivih sestavnih delov. Idealni so za vse aplikacije, pri katerih je treba preprečiti spremembo zaklepnega položaja zaradi stranskih sil.

Šest novih zaklepnih zatičev je na voljo s premerom zatiča 5 mm in 7 mm. Praktično pri pozicionirnih elementih: omogočajo hitro pozicioniranje in fiksiranje komponente z obračanjem ali drsenjem. Odvisno od različice imajo zaklepni zatiči tudi indikator vklopa/izklopa ali indikator vklopa/izklopa. Te oznake bistveno zmanjšujejo tveganje nepravilnega delovanja.

Ohišje in zatiči elementov za pozicioniranje so izdelani iz ponikljanega jekla, vrtljive glave pa iz termoplastičnega materiala. Blokirni čep blokirnih vijakov je stožčast; ustrezna stožčasta pušaja iz jekla sta na voljo kot dodatna oprema za oba premera vijakov.

Uporabniki lahko izbirajo med izvedbo blokirnih vijakov z navojem in prirobnico. Navojna različica se pritrdi z matico, prirobnični model pa s tremi pritrdilnimi vijaki.

KIPP-ovi zaporni vijaki z rotacijskim pogonom niso idealni le za pozicioniranje na vodilih v strojništvu, temveč tudi za uporabo pri izdelavi priprav in nastavkov ter v embalažnih sistemih, pa tudi za zaklepanje izvlečnih ali zaklepnih naprav v avtomobilski industriji.

Več novic

Jasna pot pri menjavi obdelovancev
Splošna ocena: Zelo dobro!
Varnost se ujema z oblikovanjem
Da je v njej samo tisto, kar bi moralo biti
Enostavno in varno vodenje velikih uteži
Osnove in vpogledi v obliki #kippresso