Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

Osredotočanje na dobro počutje zaposlenih

Skupina KIPP je certificirana kot družinsko ozaveščen delodajalec

Skupina KIPP je opravila revizijo berufundfamilie in prejela istoimensko potrdilo. Skupina podjetij tako dokumentira svoja prizadevanja, da vsem zaposlenim zagotovi celovito ponudbo za usklajevanje poklicnega in družinskega življenja.

Za pridobitev certifikata je izvršna služba berufundfamilie Service GmbH preučila obstoječe ukrepe in ponudbe, s katerimi skupina KIPP svojim več kot 950 zaposlenim že ponuja možnost stabilnega ravnovesja med družinskim in poklicnim življenjem. Med njimi so na primer prožni modeli delovnega časa in prožni delovni čas tudi v proizvodnji, predpisi o mobilnem delu, sistem upravljanja zdravja v podjetju, ponudbe za razvoj zaposlenih, prosti čas za vrhunske športne in družbene obveznosti ter nenazadnje subvencionirana menza.

Skupina KIPPs poudarkom na družini že od začetka
Certifikat velja kot znak kakovosti za politiko združljivosti podjetja. Kot skupina šestih podjetij je bilo vključevanje družine vedno sestavni del korporativne kulture in vrednot skupine KIPP Group. Prednosti so očitne: visoka stopnja privlačnosti kot delodajalca in večji občutek dobrega počutja med zaposlenimi, ki v delo prinašajo svojo ustvarjalnost in polni potencial.

Revizija vključuje tudi opredelitev prihodnjih ukrepov za širitev in razširitev obstoječe ponudbe. Ti med drugim vključujejo obračunavanje delovnega časa, večjo širitev informacijske tehnologije z namenom mobilnega dela in digitalizacije številnih procesov ter komunikacijske ukrepe za širjenje in krepitev korporativne kulture. Spekter se razširi celo na poletne počitniške tabore in druge ponudbe za otroke zaposlenih.

Več novic

Jasna pot pri menjavi obdelovancev
Splošna ocena: Zelo dobro!
Varnost se ujema z oblikovanjem
Da je v njej samo tisto, kar bi moralo biti
Enostavno in varno vodenje velikih uteži
Osnove in vpogledi v obliki #kippresso