Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

O iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Razvoj in proizvodnja srednjefrekvenčnih in visokofrekvenčnih indukcijskih ogrevalnih sistemov za spajkanje, žarjenje, krčenje, kaljenje ter za znanstveno in testno tehnologijo.
Ukvarjanje z indukcijskim ogrevanjem in indukcijskimi sistemi zahteva dolgoletne izkušnje in obsežno znanje.

Smo proizvajalec indukcijske opreme in smo specializirani za toplotno obdelavo z indukcijskimi ogrevalnimi sistemi ter za posebne rešitve za celotne sisteme po meri strank.
Opremo in sisteme za indukcijsko ogrevanje razvijamo in izdelujemo že od leta 1996. Uveljavili smo se na področju nadzora temperature in v zvezi s tem ponujamo majhne PLC zaporedne krmilnike za natančno nadzorovan proces ogrevanja. Naše stranke so svetovna industrijska podjetja iz avtomobilske industrije, pa tudi podjetja iz orodjarstva in strojništva ter raziskovalni inštituti in univerze.

Indukcijsko ogrevanje se lahko uporablja povsod, kjer je treba kovine obdelovati s toploto. Primerno je za obdelovance iz železa, nerjavnega jekla, bakra, medenine, aluminija in vseh drugih električno prevodnih materialov.

Poleg razvoja, proizvodnje in prodaje indukcijskih generatorjev/indukcijskih ogrevalnih sistemov na splošno vam podjetje iew ponuja tudi spajkalne sisteme, sisteme za kaljenje, sisteme za štancanje ter celotne sisteme po meri, npr.Npr. naprave za indukcijsko segrevanje z ročnim delovnim mestom, hladilne naprave za hlajenje indukcijskih naprav, sisteme miz in polic itd.

Medtem pa tudi naprave za vakuumsko spajkanje spadajo med naša ključna področja!

Indukcijski ogrevalni sistemi (TTH20/TTH25)

Stacionarni sistem z neprekinjenim delovanjem

Indukcijski ogrevalni sistem TTH20/TTH25 je sestavljen iz dveh komponent, visokofrekvenčnega generatorja in stacionarne ogreva...

Indukcijski sistemi za segrevanje ( TTH2t/TTH3t/TTH5t)

Stacionarni sistem z neprekinjenim delovanjem

Indukcijski ogrevalni sistem TTH2t/TTH3t/TTH5t z vodnim hlajenjem je sestavljen iz dveh komponent:

TTH2t/TTH3t/TTH5...

Indukcijska grelna enota, mobilna (TTH2HT)

Indukcijska grelna enota TTH2HT je sestavljena iz dveh komponent, visokofrekvenčnega generatorja in stacionarne grelne postaje z ustreznim induktorjem.

TTH2HT je zasnovan z najsodobnejšo...

Krmilja z možnostjo programiranja pomnilnika

S samodejnim zaporednim krmiljenjem iew GmbH lahko z alfanumeričnim vnosom imena programa in ustreznih temperaturnih profilov (nastavljena temperatura, hitrost naraščanja, čas zadrževanja itd.) izvede...

Vakuumsko spajkanje / stroj za spajkanje (VVBM150)

Poleg naših preizkušenih indukcijskih sistemov za tehnologijo spajkanja od leta 2018 ponujamo tudi naš inovativni sistem za vakuumsko spajkanje VVBM 200 (vertikalni vakuumski spajkalnik). Da bi tud...

Stroj za vakuumsko spajkanje (VVBM 200)

  1. Poleg naših preizkušenih indukcijskih sistemov za tehnologijo spajkanja od leta 2018 ponujamo tudi naš inovativni sistem za vakuumsko spajkanje VVBM 200 (vertikalni vakuumski spajkalnik). Da...

Enota za indukcijsko spajkanje (IBU105/2)

Indukcijsko spajkanje honing orodij

Ta sklop je delovno mesto za ročno spajkanje za spajkanje honing orodij z uporabo spajkalne zlitine.

Posamezni sestavni deli...

Enota za indukcijsko spajkanje (IBU115)

Indukcijsko spajkanje cevi iz nerjavnega jekla v avtomobilski industriji
To delovno mesto za spajkanje je opremljeno z enoto za zaščitni plin in je zasnovano za indukcijsko spajkanj...

Enota za indukcijsko utrjevanje (IHU108)

Induktivno utrjevanje kolesa kompresorja in njegove gredi

Ta sistem za kaljenje se uporablja kot del sistema za usposabljanje za ugotavljanje energetske učinkovitosti posto...

Enota za indukcijsko utrjevanje (IHU120)

Vertikalno kaljenje majhnih delov
Ta enota je vertikalni kalilni sistem za kaljenje majhnih delov in za žarjenje vpenjal. Ta sistem je opremljen z rotacijskim vpenjalnim sistemom s hitrostjo...

Foil embossing machines (IPU 103)

Induktivno žigosanje je postopek, pri katerem se folija namesti na kovinsko ploščo. Ko doseže želeno temperaturo, se v folijo s pomočjo žiga vtisne obris.

Proizvodnja induktorjev

Le če je induktor izdelan optimalno, je mogoče z njim izdelati obdelovance najboljše možne kakovosti. Oblika je zato natančno prilagojena obdelovancu in zmogljivostim sistema.

Najprej v labor...

Podjetje IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH bo na sejmu TestXpo 2023 v Ulmu predstavilo indukcijski sistem, v katerem se lahko keramični natezni vzorec segreva s pomočjo susceptorske cevi.

Specialist za indukcijsko in vakuumsko tehnologijo spajkanja

- Skupni razvoj procesov<...

Vakuumsko spajkanje je prednostna toplotna metoda za spajanje različnih materialov, vključno z zahtevnimi materiali, kot so volframov karbid, keramika in materiali na osnovi diamantov, kot so trdni PCD, MCD, CVD itd.