Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

20.07.2023 14:00

Vakuumsko spajkanje z VVBM 150 podjetja IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Odgovori na oglas

Vakuumsko spajkanje je prednostna toplotna metoda za spajanje različnih materialov, vključno z zahtevnimi materiali, kot so volframov karbid, keramika in materiali na osnovi diamantov, kot so trdni PCD, MCD, CVD itd.

Za razliko od drugih metod, kot je spajkanje s plinskim plamenom, je vakuumsko spajkanje okolju prijazno in čisto, saj ne uporablja vnetljivih plinov ali topil. Poraba energije se enostavno spremlja prek zaslona naprave.

Vendar je ta postopek tudi zahtevnejši, saj je za vsak material potrebna individualna izbira polnilne žice in različni parametri spajkanja, kot so naklon rampe, čas zadrževanja in hladilna rampa.

Podjetje IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH je razvilo VVBM 150, zanesljivo vertikalno vakuumsko komoro z možnostjo uporabe v Industriji 4.0, s turbo črpalko Pfeiffer Vacuum in krmilnikom BECKHOFF PLC, ki ga je programiralo podjetje IEW, za natančen nadzor temperature. Za zmanjšanje kontaminacije in zagotavljanje optimalne kakovosti komponent se za vakuumsko komoro uporablja cev iz kremenčevega stekla, ki ne vsebuje kovin. Dvoobmočna vakuumska komora omogoča homogene temperature v komori z odstopanjem manj kot 10 °C.

Skrbno nastavljive temperaturne rampe zmanjšujejo toplotno obremenitev spajkanih komponent, zato je mogoče zanesljivo ponoviti postopek spajkanja v vakuumu. VVBM 150 omogoča obdelavo več vrst izdelkov v enem ciklu spajkanja, če so podobne velikosti, in tako zagotavlja dosledne rezultate spajkanja. Trgovske risbe je mogoče dodeliti ustreznim programom in jih shraniti v enoto, da se hkrati spajkajo ujemajoče se skupine izdelkov.

VVBM 150 se ne odlikuje le po napredni tehnologiji in natančnosti, temveč tudi po visoki stroškovni učinkovitosti. Možnost hkratne obdelave več vrst izdelkov v enem ciklu spajkanja poveča produktivnost ter prihrani čas in energijo. Zanesljiva ponovljivost postopka spajkanja zmanjšuje odpadke in optimizira porabo materiala, zato je VVBM 150 stroškovno učinkovita rešitev za zahtevne aplikacije.

VVBM 150 je rezultat IEW-ove zavezanosti raziskavam in razvoju ter omogoča vsestranskost brez primere zaradi inovativne vertikalne postavitve vakuumske komore iz kremenčevega stekla. Zelo homogena porazdelitev temperature v komori zagotavlja vrhunske rezultate spajkanja s temperaturnim odstopanjem manj kot 10 °C. IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH s ponosom predstavlja revolucionarno rešitev VVBM 150, ki natančnost, učinkovitost in splošno kakovost postopka vakuumskega spajkanja dviguje na novo raven ter postavlja nove standarde v industriji.


 


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe

Država
Avstrija