Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Nazaj na seznam

Vakuumsko spajkanje / stroj za spajkanje (VVBM150)iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Poizvedba o izdelku  

Poleg naših preizkušenih indukcijskih sistemov za tehnologijo spajkanja od leta 2018 ponujamo tudi naš inovativni sistem za vakuumsko spajkanje VVBM 200 (vertikalni vakuumski spajkalnik). Da bi tudi majhnim in srednje velikim podjetjem z manjšim skupnim obsegom ponudili ustrezno rešitev, smo razvili kompaktnejši in cenovno ugodnejši sistem VVBM150, ki je na voljo od leta 2022.

Za stroj za vakuumsko spajkanje je značilna vertikalna zasnova vakuumske komore, zaradi katere je celotna dolžina 350 mm (oziroma 240 mm pri VVBM150) uporabna za komponente. Sestavne dele je mogoče postaviti na različne ravni (vseh možnih 25 mm), naš 3-conski nadzor temperature (ali 2 coni za VVBM150) pa zagotavlja optimalno porazdelitev temperature v vakuumski komori. Zato so možne temperaturne razlike, manjše od 10 °C. Da bi bila kontaminacija sistema in komponent čim manjša, smo za vakuumsko komoro izbrali cev iz kremenčevega stekla, da bi delovali čim manj kovinsko. To omogoča dodatno optimizacijo kakovosti komponent vakuumsko spajkanih izdelkov.

Naš sistem za vakuumsko spajkanje ima tudi vgrajeno okno za nadzor in razvoj procesa. Našim strankam poleg samega sistema ponujamo tudi celovito svetovanje o postopku spajkanja, vključno z izbiro spajke in izbiro postopka.

Izključno pri modelu VVBM200 ponujamo možnost vključitve aktivnega dušikovega hlajenja za skrajšanje celotnega časa cikla. Poleg tega je sistem opremljen z nadzorom delnega tlaka, da se prepreči izpuščanje srebra v aktivnih spajkah pri višjih temperaturah. To je še posebej pomembno pri aplikacijah, kot sta MKD ali spajkanje CVD za doseganje visokih trdnosti.

Če povzamemo, vam ponujamo naslednje prednosti:

Vertikalna zasnova vakuumske komore za največji izkoristek prostora
Pogledno okno za nadzor procesa in razvoj
Izključno za VVBM200: Nadzor delnega tlaka za spajkanje pri višjih temperaturah (brez izpuščanja srebra)
Izključno za VVBM200: Opcijsko dušikovo hlajenje za skrajšanje celotnega časa postopka
Visoka temperaturna homogenost manj kot 10 °C zaradi 3-conskega nadzora temperature (oz. 2-conski nadzor temperature pri VVBM150)


Za dodaten vpogled v naš sistem za vakuumsko spajkanje vam priporočamo naš videoposnetek izdelka na naslednji povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=8d_108ZymKU

Poizvedba o izdelku  

Več izdelkov na področju Vacuum brazing

Stroj za vakuumsko spajkanje (VVBM 200)

  1. Poleg naših preizkušenih indukcijskih sistemov za tehnologijo spajkanja od leta 2018 ponujamo tudi naš inovativni sistem za vakuumsko spajkanje VVBM 200 (vertikalni vakuumski spajkalnik). Da...