Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

O iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Razvoj in proizvodnja srednjefrekvenčnih in visokofrekvenčnih indukcijskih ogrevalnih sistemov za spajkanje, žarjenje, krčenje, kaljenje ter za znanstveno in testno tehnologijo.
Ukvarjanje z indukcijskim ogrevanjem in indukcijskimi sistemi zahteva dolgoletne izkušnje in obsežno znanje.

Smo proizvajalec indukcijske opreme in smo specializirani za toplotno obdelavo z indukcijskimi ogrevalnimi sistemi ter za posebne rešitve za celotne sisteme po meri strank.
Opremo in sisteme za indukcijsko ogrevanje razvijamo in izdelujemo že od leta 1996. Uveljavili smo se na področju nadzora temperature in v zvezi s tem ponujamo majhne PLC zaporedne krmilnike za natančno nadzorovan proces ogrevanja. Naše stranke so svetovna industrijska podjetja iz avtomobilske industrije, pa tudi podjetja iz orodjarstva in strojništva ter raziskovalni inštituti in univerze.

Indukcijsko ogrevanje se lahko uporablja povsod, kjer je treba kovine obdelovati s toploto. Primerno je za obdelovance iz železa, nerjavnega jekla, bakra, medenine, aluminija in vseh drugih električno prevodnih materialov.

Poleg razvoja, proizvodnje in prodaje indukcijskih generatorjev/indukcijskih ogrevalnih sistemov na splošno vam podjetje iew ponuja tudi spajkalne sisteme, sisteme za kaljenje, sisteme za štancanje ter celotne sisteme po meri, npr.Npr. naprave za indukcijsko segrevanje z ročnim delovnim mestom, hladilne naprave za hlajenje indukcijskih naprav, sisteme miz in polic itd.

Medtem pa tudi naprave za vakuumsko spajkanje spadajo med naša ključna področja!

Enota za spajkanje z inertnim plinom

Topilo, ki se uporablja med običajnim postopkom spajkanja, je pogosto vzrok za korozijo in opekline na obdelovancu. Vključki fluksa lahko povzročijo tudi poslabšanje lastnosti sestavnega dela. Poleg t...

Induktivno kaljenje

Indukcijsko popuščanje je pododdelek toplotne obdelave, pri katerem vnaprej določeno segrevanje s postopkom segrevanja in ohlajanja vodi do posebnih želenih lastnosti sestavnih delov.

Na...

Spajkanje

Spajkanje z mehkim spajkanjem, trdo spajkanje in spajkanje pri visoki temperaturi so različni postopki spajkanja, pri katerih je indukcijsko segrevanje koristno.

Spajkanje z mehkim spajk...

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hala 9 / stojnica D15

Podjetje IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH bo na sejmu TestXpo 2023 v Ulmu predstavilo indukcijski sistem, v katerem se lahko keramični natezni vzorec segreva s pomočjo susceptorske cevi.

Specialist za indukcijsko in vakuumsko tehnologijo spajkanja

- Skupni razvoj procesov<...

Vakuumsko spajkanje je prednostna toplotna metoda za spajanje različnih materialov, vključno z zahtevnimi materiali, kot so volframov karbid, keramika in materiali na osnovi diamantov, kot so trdni PCD, MCD, CVD itd.