Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

24.07.2023 01:07

IEW Induktive Erwärmungsanlagen na sejmu TestXpo 2023 podjetja Zwick Roell v Ulmu v Nemčiji predstavlja inovativni indukcijski sistem

Podjetje IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH bo na sejmu TestXpo 2023 v Ulmu predstavilo indukcijski sistem, v katerem se lahko keramični natezni vzorec segreva s pomočjo susceptorske cevi.

Z visokofrekvenčno indukcijo lahko želeno temperaturo dosežete hitro in nežno, ne da bi pri tem ogrozili celovitost materiala. Tehnologija ponuja široko paleto možnih aplikacij v raziskovalnih laboratorijih in industriji.

TestXpo 2023 je pomemben sejem za testno tehnologijo in raziskave materialov, ki privablja strokovnjake iz različnih panog. Podjetje IEW Induktive Heating Systems se veseli dobrodošlice obiskovalcev iz avtomobilske industrije, strojništva, raziskovalnih inštitutov in univerz.

Obiščite stojnico IEW Induktive od 16. 10. 2023 do 19. 10. 2023 na sejmu TestXpo 2023 podjetja Zwick Roell v Ulmu in si ogrevanje keramičnega vzorca oglejte v živo na naši stojnici, veselimo se vašega obiska!



Kontaktna oseba pred in med sejmom:

Simon Riefling

International Sales Management
IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH
Mobile: 004915735730879
E-mail: s.riefling@iew.eu



o podjetju IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH:

IEW Induktive Erwärmungsanlagen je vodilni proizvajalec indukcijskih sistemov za različne industrije po vsem svetu. Od leta 1996 razvija in proizvaja prilagojene rešitve za toplotno obdelavo materialov. Podjetje IEW je specializirano za indukcijske sisteme za spajkanje, žarjenje, krčenje, kaljenje ter znanstveno in testno tehnologijo. Kakovost, natančnost in zadovoljstvo strank so pri IEW najpomembnejše prednostne naloge, podjetje pa nenehno postavlja nove standarde na področju tehnologije indukcijskega segrevanja.

https://www.zwickroell.com/de/news-events/messen-veranstaltungen/testxpo/

Več novic

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hala 9 / stojnica D15