Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

01.03.2023 02:03

Eppendorf na konferenci SLAS v San Diegu, Kalifornija, ZDA, predstavi novo generacijo avtomatizacije

Eppendorf z veseljem napoveduje izdajo nove generacije samodejnega rokovalnika za tekočine epMotion na konferenci SLAS 26. februarja 2023 v San Diegu, Kalifornija, ZDA. Nova generacija epMotiona se ponaša z vrsto izboljšav, namenjenih izboljšanju uporabniške izkušnje, ne da bi pri tem ogrozili njegovo zaupanja vredno delovanje. Naprava bo ohranila visoko stopnjo prilagodljivosti, široko paleto možnosti dodatne opreme in velik izbor razpoložljivih metod.

Naprava epMotion ponuja neprimerljivo natančnost in točnost pri ravnanju s tekočinami, z uporabniku prijaznim vmesnikom in prilagodljivimi protokoli. Nova oblika vključuje elegantno, kompaktno obliko in izboljšano ergonomijo za udobno in učinkovito uporabo.

"Navdušeni smo nad predstavitvijo novega epMotiona, ki predstavlja naslednjo generacijo Eppendorfovega portfelja avtomatskega ravnanja s tekočinami," je dejal Dr. Josef Lott, produktni vodja za avtomatizacijo pri Eppendorfu. "Razvili smo napravo za ravnanje s tekočinami, ki omogoča, da je izvajanje avtomatizacije v laboratorijskih delovnih postopkih lažje kot kdaj koli prej, in prepričani smo, da bo novi epMotion postal neprecenljivo orodje v vašem laboratoriju."

Novi epMotion je prvi Eppendorfov instrument, ki ima novo zasnovo Eppendorfovega izdelka. Ta oblika bo določala videz prihodnjih Eppendorfovih izdelkov.

Nova generacija epMotion bo na voljo za nakup po konferenci SLAS in bo razstavljena na dogodku.

O Eppendorfu:

Eppendorf je vodilno podjetje na področju znanosti o življenju, ki razvija in prodaja instrumente, potrošni material in storitve za obdelavo tekočin, vzorcev in celic v laboratorijih po vsem svetu. Njegova ponudba izdelkov vključuje pipete in avtomatizirane sisteme za pipetiranje, dozirnike, centrifuge, mešalnike, spektrometre in opremo za pomnoževanje DNK, pa tudi zamrzovalnike za zelo nizke temperature, fermentorje, bioreaktorje, inkubatorje CO2, stresalnike in sisteme za manipulacijo s celicami. Potrošni material, kot so konice pipet, epruvete, mikroplošče in posode za bioreaktorje za enkratno uporabo, dopolnjuje ponudbo vrhunskih izdelkov najvišje kakovosti. Kot digitalno rešitev Eppendorf razvija nove poslovne modele in preoblikuje portfelj Eppendorf, da bi izpolnil zahteve industrije 4.0.

Izdelki Eppendorf se najpogosteje uporabljajo v akademskih in komercialnih raziskovalnih laboratorijih, npr. v podjetjih iz farmacevtske in biotehnološke ter kemične in živilske industrije. Namenjeni so tudi laboratorijem za klinične in okoljske analize, forenziki ter industrijskim laboratorijem, ki izvajajo analize procesov, proizvodnjo in zagotavljanje kakovosti.

Eppendorf je bil ustanovljen leta 1945 v Hamburgu v Nemčiji in ima približno 5.500 zaposlenih po vsem svetu. Podjetje ima podružnice v 26 državah, na vseh drugih trgih pa ga zastopajo distributerji.

Več novic

Ameriška znanstvenica, doktorica Laura Seeholzer, podoktorska sodelavka na Univerzi Kalifornija v...

Pri razvoju bioprocesov so podatki ključ do uspeha. Razumeti je treba, kateri kritični procesni p...

Učinkovita interakcija med ročnim in avtomatskim pipetiranjem Eppendorf predstavlja svoj novi, so...

Oznake ACT (Accountability, Consistency, Transparency) delujejo podobno kot prehransko označevanje i...

V naravoslovnih laboratorijih, kjer sta natančnost in čistost nepogrešljivi, je povpra&sca...

Raziskovalci 2024 prejme Clemens Plaschka, Avstrija