Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

Evropska premiera naprave Supfina Fact

"Kot eden vodilnih ponudnikov rešitev za površinsko obdelavo bo Supfinina ekipa na letošnjem sejmu Global Industrie v Lyonu v hali 4, stojnica C156, zainteresiranim predstavila inovacijo - stroj za superfiniširanje Supfina Fact."

Na sejmu Global Industrie 2023 bo evropskemu strokovnemu občinstvu prvič predstavljen novi nastavek za superfiniširanje Supfina Fact.

Hitra menjava orodja
Novi nastavek za tračno finiširanje Supfina Fact je s svojo majhno in kompaktno zasnovo idealen za uporabo v stružnicah z revolverjem. Kakovost površine, ki jo je mogoče doseči, je veliko višja od tiste, ki jo je mogoče doseči pri običajnem struženju. To pomeni, da je mogoče izpolniti tudi najzahtevnejše zahteve glede površine.

Pripomoček za superfiniširanje Fact

- Majhna kompaktna zasnova za pritrditev na revolver stružnic

- Pogon za oscilacijo in podajanje traku prek centralnega pogona iz revolverja.prek centralnega pogona iz revolverja stružnice

- izpiranje skozi revolver do tlačnega valja

- niso potrebni dodatni priključki za medije

- možna prilagoditev različnim sistemom revolverjev

- izklop oscilacije za obdelavo brez zasuka je mogoč z našim posebnim menjalnikom

- površine najvišje kakovosti

Supfina, vodilna svetovna družba na področju tehnologij površinske obdelave, ponuja usklajene stroje in rešitve za vaše obdelovalne naloge, od majhnih priključkov do celotnih obdelovalnih centrov z avtomatizacijo:

- Superfiniširanje

- površinska obdelava

- fino brušenje

- brušenje dvojnih površin

- priključki

- avtomatizacija in robotika



Rešitve iz enegavira Rešitve iz enega vira
Supfina kot ponudnik rešitev ne začne z razvojem strojev in proizvodnjo, temveč zainteresiranim strankam in kupcem svetuje glede njihovih individualnih izzivov, potrjuje parametre kakovosti in celo izvaja lastne študije za razvoj ustrezne rešitve strojne obdelave. Pri tem upošteva naknadno integracijo v obstoječe proizvodne strukture ter vključitev v prihodnost usmerjene avtomatizacije in IT infrastrukture.

Trenutno je v ospredju povpraševanja zlasti avtomatizacija nakladanja in razkladanja do avtomatizacije procesov s pomočjo robotov. "Naše stranke vse bolj zahtevajo napredne sisteme za svoje proizvodne procese," pojasnjuje Dominik Maier, vodja poslovne enote, "ne glede na to, ali gre za kompleksno avtomatizacijo ali za obdelavo pred in po proizvodnem procesu, mi ponujamo rešitve."

Od vzdrževanja do podpore proizvodnji in procesom ter individualnega usposabljanja je na voljo obsežen in sodoben nabor storitev.

Več novic

Industrija kotalnih ležajev zaostaja pri avtonomni proizvodnji

Supfina je stranka Hero 2024 v Siemensovem sistemu Solid Edge CAD.

Supfina je družbi S...

"Kot eden vodilnih ponudnikov rešitev za površinsko obdelavo bo Supfinina ekipa na letošnjem sejmu Grindtec v Leipzigu v hali 5 na stojnici E04 zainteresiranim strankam individualno svetovala glede vseh vprašanj, povezanih z dvojnim brušenjem površin."
Da, in to večkrat!
"Rešitve za visoko precizno obdelavo površin" - to je slogan Supfinine 132 kvadratnih metrov velike stojnice C10 v hali 10 na sejmu GrindingHub od 17. do 20. maja v Stuttgartu.

06.12.2021 02:00

Supfina je odlična ...
Supfina je na letošnjem natečaju ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+" osvojila 3. mesto.