Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.12.2021 02:12

Supfina je odlična ...

Supfina je na letošnjem natečaju ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+" osvojila 3. mesto.

Pokrovitelj organizacije ife

Projektni, pogodbeni in individualni proizvajalci so pomembno gonilo gospodarstva v nemško govoreči regiji. Med njimi so številni "svetovni prvaki v izvozu" in "skriti prvaki". Vendar pa imajo ta podjetja, večinoma srednje velika, v javnem mnenju žal le manjšo vlogo, zato jim želi mreža ife dati prostor tudi v Evropi.

Mreža ife za individualne proizvajalce je od novembra 2018 pod pokroviteljstvom predsednika Evropskega gospodarskega senata Dr. Inga Friedricha, poslanca Evropskega parlamenta (v pokoju).

Nagrada:

Tiskovna agencija Bloomberg uvršča Nemčijo med najbolj inovativne države na svetu v letu 2020. Država se za to uvrstitev zahvaljuje predvsem svojemu močnemu inženirskemu sektorju ter nenazadnje projektom in posameznim proizvajalcem. V nasprotju s serijskimi proizvajalci se ta podjetja pri vsaki stranki nenehno soočajo z novimi izzivi, zato morajo biti zelo inovativna, da lahko izpolnijo zahteve. Dejstvo, da so projektni in individualni proizvajalci med vodilnimi inovacijskimi dejavniki v gospodarstvu, ima v javnosti pogosto le drugotno vlogo. Ife želi to spremeniti z nagrado za inovacije Lot Size 1+.

Zato ife - mreža za proizvajalce po naročilu - podeljuje nagrade podjetjem za razvoj in procese v proizvodnji po naročilu, ki z impresivno inovacijo uspešno obvladujejo velike tržne izzive.

Cilj je s pomočjo te nagrade in izjemne uspešnosti nagrajenih akterjev ustvariti ustrezno pozornost do proizvajalcev po naročilu.

Več novic

Industrija kotalnih ležajev zaostaja pri avtonomni proizvodnji

Supfina je stranka Hero 2024 v Siemensovem sistemu Solid Edge CAD.

Supfina je družbi S...

"Kot eden vodilnih ponudnikov rešitev za površinsko obdelavo bo Supfinina ekipa na letošnjem sejmu Global Industrie v Lyonu v hali 4, stojnica C156, zainteresiranim predstavila inovacijo - stroj za superfiniširanje Supfina Fact."
"Kot eden vodilnih ponudnikov rešitev za površinsko obdelavo bo Supfinina ekipa na letošnjem sejmu Grindtec v Leipzigu v hali 5 na stojnici E04 zainteresiranim strankam individualno svetovala glede vseh vprašanj, povezanih z dvojnim brušenjem površin."
Da, in to večkrat!
"Rešitve za visoko precizno obdelavo površin" - to je slogan Supfinine 132 kvadratnih metrov velike stojnice C10 v hali 10 na sejmu GrindingHub od 17. do 20. maja v Stuttgartu.