Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

28.03.2022 05:03

Inovativne tehnologije za zelo natančno obdelavo površin na sejmu GrindingHub

"Rešitve za visoko precizno obdelavo površin" - to je slogan Supfinine 132 kvadratnih metrov velike stojnice C10 v hali 10 na sejmu GrindingHub od 17. do 20. maja v Stuttgartu.

Sporočilo za javnost podjetja Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG z dne 24. marca 2022

Supfina bo na GrindingHubu, novem središču mednarodne tehnologije brušenja, posredovala informacije o zanimivostih tehnologij Superfinish, Planfinish, brušenja dvojnih površin in finega brušenja ter o ekonomičnih rešitvah za avtomatizacijo in robotsko podprto površinsko obdelavo.

Podjetje vidi svojo odgovornost v tem, da strankam nudi celovito podporo in rešitve na vseh področjih površinske obdelave: bodisi pri razvoju in izdelavi optimalne površine, izdelavi proizvodnega stroja in njegovi avtomatizaciji bodisi pri vključevanju obdelovalnega procesa z uporabo robotske podpore.

Supfina, vodilna svetovna družba na področju tehnologij površinske obdelave, razvija in proizvaja usklajene stroje in rešitve za obdelovalne naloge, od majhnih priključkov do celotnih obdelovalnih centrov z avtomatizacijo.

"Našim strankam ponujamo celovite rešitve za inovativno in v prihodnost usmerjeno proizvodnjo zelo kompleksnih komponent," pravi Christoph Siegel, generalni direktor proizvajalca strojev in ponudnika rešitev s sedežem v Wolfachu



Več novic

Industrija kotalnih ležajev zaostaja pri avtonomni proizvodnji

Supfina je stranka Hero 2024 v Siemensovem sistemu Solid Edge CAD.

Supfina je družbi S...

"Kot eden vodilnih ponudnikov rešitev za površinsko obdelavo bo Supfinina ekipa na letošnjem sejmu Global Industrie v Lyonu v hali 4, stojnica C156, zainteresiranim predstavila inovacijo - stroj za superfiniširanje Supfina Fact."
"Kot eden vodilnih ponudnikov rešitev za površinsko obdelavo bo Supfinina ekipa na letošnjem sejmu Grindtec v Leipzigu v hali 5 na stojnici E04 zainteresiranim strankam individualno svetovala glede vseh vprašanj, povezanih z dvojnim brušenjem površin."
Da, in to večkrat!

06.12.2021 02:00

Supfina je odlična ...
Supfina je na letošnjem natečaju ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+" osvojila 3. mesto.