Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Dvignite svoj standard z Mastercycler® X40

Z napravo Mastercycler® X40 vaše vsakodnevne laboratorijske rutine ne bodo le zanesljive in učinkovite, temveč tudi povišane: Naš novi izdelek ponuja dokazano zanesljivost, visokokakovostni termični cikler pa je zdaj na voljo za vsak laboratorij. Odkrijte Mastercycler X40 in vse njegove prednosti, ki bodo vaše delo povzdignile na novo raven.
Reproduktibilno pomnoževanje nukleinskih kislin in zanesljiva temperaturna homogenost sta za naš cikler PCR Mastercycler X40 nujna. V kombinaciji z intuitivnim uporabniškim vmesnikom z zaslonom na dotik in ergonomskim upravljanjem z eno roko novi cikler Mastercycler X40 dviguje vaše standarde pri PCR. Brez skrbi lahko uporabljate 0,1 mL, 0,2 mL epruvete ali trakove za epruvete in poljubno vrsto 96-delne plošče PCR, saj pokrov SafeLid varno ščiti vaše vzorce pred izhlapevanjem. Gradient z 12 stolpci omogoča optimizacijo različnih temperaturnih korakov v vašem protokolu PCR. Pri prenosu protokolov s počasnejših modelov ciklerjev na Mastercycler X40 lahko izkoristite priročno funkcijo migracije programa, ki samodejno prilagodi hitrost rampe, da ustreza vašemu dobro preizkušenemu protokolu PCR s popolnoma enakim časom izvajanja.

Za digitalno prihodnost v vašem laboratoriju Mastercycler X40 lahko neposredno povežete z našim paketom VisioNize® Lab Suite za spremljanje, revizijske sledi in dokumentacijo.

Za doseganje ciljev trajnostnega razvoja je Mastercycler X40 na voljo v čisto kartonski škatli z minimalno količino plastičnih vrečk za zaščito pred prahom in skrajšanim kratkim priročnikom. Majhen odtis in majhna teža zmanjšujeta odtis CO2, ki nastane pri prevozu, njegova majhna poraba energije pa prispeva k vsakodnevnemu zmanjševanju emisij CO2. Čista in sodobna zasnova je osredotočena na intuitivno in udobno uporabniško izkušnjo.

Več novic

Takara Bio Inc (Takara Bio) in Eppendorf SE, dve vodilni podjetji na področju znanosti o življenju, z veseljem napovedujeta sodelovanje v okviru strateškega sporazuma o skupnem trženju.
promocije 01. september 2023 - 31. december 2023
Pri Eppendorfu se zavedamo ključne vloge, ki jo ima potrošni material iz plastike v laboratoriju. Hkrati se zavedamo, da je usklajevanje zahtev sodobne znanosti s skrbjo za okolje ključni izziv pri upravljanju laboratorija za znanosti o življenju. Zato sledimo načelu "zmanjšaj, ponovno uporabi, recikliraj" vedno in povsod, kjer je to mogoče, in se vedno bolj zanašamo na uporabo surovin na biološki osnovi.

Podjetje Eppendorf SE s sedežem v Hamburgu, ki se ukvarja z znanostmi o življenju, letos že 28. p...

Enokanalne pipete Eppendorf Xplorer® in Xplorer plus so bile certificirane z oznako ACT®...

Ker so raziskave in razvoj časovno zahtevna panoga, so digitalne rešitve in orodja, ki prihranijo...