Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

Svet se razvija. Tudi Yxlon se razvija.

Yxlon postane komet Yxlon. Na letošnjem sejmu Control je proizvajalec rentgenskih in CT kontrolnih sistemov napovedal, da se bo 8. septembra 2022 preimenoval v Comet Yxlon. Nova blagovna znamka poudarja dolgoletno povezanost podjetja Yxlon s Cometom, vodilnim svetovnim podjetjem za inovativne tehnologije, ki se osredotoča na plazemsko in rentgensko tehnologijo.

Svež in sodoben dizajn nove blagovne znamke Comet Yxlon odraža inovativnost podjetja in navdušenje nad reševanjem izzivov strank.

"Blagovna znamka Comet Yxlon predstavlja desetletja strokovnega znanja na področju rentgenskih žarkov in strast do omogočanja novih stvari - v skladu z motom "Vodijo izkušnje. Driven by curiosity." je povedal Kevin Crofton, izvršni direktor skupine Comet in predsednik družbe Yxlon. "Preoblikovanje blagovne znamke krepi našo prisotnost in potrjuje naš pomen v skupini Comet Group."

Podjetniške korenine podjetja Yxlon segajo v čas, ko je W. C. Röntgen leta 1895 odkril rentgenske žarke, C. H. F. Müller pa je leta 1896 izdelal prvo rentgensko cev. Podjetje YXLON International GmbH s sedežem v Hamburgu je od leta 2007 del matične družbe Comet Holding AG, ki kotira na švicarski borzi in pod svojim okriljem združuje vodilno svetovno skupino inovativnih tehnoloških podjetij.

Več novic

Na plošči sedimenta iz holsteinske skale je bilo treba z računalniško tomografijo a...

od 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonska 2024

Na letošnjem sejmu Productronica bomo v torek, 14. novembra, ob 15. uri na naši stojnici B2.454 predstavili novost in nov 3D rentgenski sistem, ki smo ga razvili posebej za zahtevni trg polprevodnikov.

vzpon e-mobilnosti je v zadnjih letih spodbudil izjemno rast trga baterij, ki ji ni videti konca....

Yxlon postane komet Yxlon. Na letošnjem sejmu Control je proizvajalec rentgenskih in CT kontrolnih sistemov napovedal, da se bo 8. septembra 2022 preimenoval v Comet Yxlon. Nova blagovna znamka poudarja dolgoletno povezanost podjetja Yxlon s Cometom, vodilnim svetovnim podjetjem za inovativne tehnologije, ki se osredotoča na plazemsko in rentgensko tehnologijo