Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

17.11.2023 01:11

Comet Yxlon predstavlja nov sistem za pregledovanje polprevodniške industrije.

productronica / SEMICON Europa

Comet Yxlon z uporabo napredne računalniške laminografije in integrirane tehnologije umetne inteligence v ospredje postavlja visokoresolucijske 3D rentgenske zmogljivosti za podrobno testiranje pri naprednem pakiranju integriranih vezij. Trg polprevodnikov ima zdaj prvič na voljo nedestruktivno dopolnilo ali alternativo običajnim destruktivnim metodam. S tridimenzionalnimi rentgenskimi slikami z ločljivostjo, manjšo od 1 μm, je mogoče zanesljivo prepoznati tipične napake v 3D spajkanih povezavah integriranih veznih elementov, kot so manjkajoče in premostitvene izbokline, praznine, nemoč, glava v blazini, premik izbokline in odstopanja v višini stojišča ali deformacije. Sodobna programska oprema za analizo, ki temelji na globokem učenju, prevzame samodejno vrednotenje, vključno z izdelavo poročila glede na zahteve uporabnika. Novi sistem za rentgensko pregledovanje CA20 tako polprevodniški industriji ponuja povsem novo raven varnosti in učinkovitosti.

Polprevodniki so postali sestavni del našega omrežnega sveta. To postavlja pred proizvajalce velike zahteve, saj so inovacijski cikli vse krajši, kompleksnost integriranih vezij pa se nenehno povečuje. Da bi ostali konkurenčni, je poseben poudarek na zmanjševanju investicijskih stroškov in pospeševanju procesov uvajanja, da bi hitreje dosegli brezhibno proizvodnjo novih, visoko zmogljivih komponent. Zgodnje prepoznavanje kritičnih napak znatno pospeši razvoj in optimizacijo novih proizvodnih procesov ter s tem zagon proizvodnje novih generacij čipov.

Comet Yxlon je s kontrolnim sistemom CA20 tehnologijo 3D rentgenskih žarkov za industrijo naprednega pakiranja polprevodnikov dvignil na povsem novo raven. Popolna prenova strojne opreme, optimizirana za polprevodniške aplikacije glede stabilnosti, slikanja, natančnosti in zahtev za vzdrževanje, Comet Yxlon GmbH Stran 2 od 3 skupaj z visoko ločljivo računalniško laminografijo in programskimi paketi, kot so Dose Manager, Batch Manager in "Insights" za avtomatizirano vrednotenje, zagotavljajo natančnost, zanesljivost in učinkovitost pri vseh nalogah pregleda. Vse funkcije so enostavno in intuitivno dostopne prek uporabniškega vmesnika Geminy, ki se je izkazal v serijah izdelkov Comet Yxlon FF in UX ter je opremljen z grafičnimi simboli, čarovniki in različnimi prednastavitvami za vsako raven znanja.

"Novi CA20 bo kot spremljevalna metoda pregleda že pri raziskavah in razvoju novih mikročipov in njihovih proizvodnih procesov revolucionarno spremenil polprevodniško industrijo," je dejal Christian Driller, podpredsednik za raziskave in razvoj pri podjetju Comet Yxlon. "CA20 bo zagotovil, da se bodo postopki uvajanja in čas uvajanja na trg bistveno pospešili, da se bo zmanjšala sedanja visoka stopnja izmeta in da se bo tako znatno povečal donos. S tem sistemom je cilj nič napak na dosegu roke."

Comet Yxlon je včeraj popoldne uradno predstavil sistem s predstavitvami v živo in povabljenimi gosti. Med različnimi predstavitvami na konferenci so Stephan Haferl (generalni direktor podjetja Comet), Dionys van de Ven (predsednik podjetja Comet Yxlon), Isabella Drolz (podpredsednica produktnega marketinga podjetja Comet Yxlon) in Christian Driller že prej omenjali ta pomembni dogodek. Nova postavitev stojnice v hali B2, ki si jo delita sejma productronica in Semicon Europa drug ob drugem, kaže, kam gre pot podjetja Comet Yxlon: Comet Yxlon jih s svojo tehnologijo naredi vidne, kar je v skladu z njegovo obljubo: See better. Hitreje. Več.

Več novic

Na plošči sedimenta iz holsteinske skale je bilo treba z računalniško tomografijo a...

od 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonska 2024

Na letošnjem sejmu Productronica bomo v torek, 14. novembra, ob 15. uri na naši stojnici B2.454 predstavili novost in nov 3D rentgenski sistem, ki smo ga razvili posebej za zahtevni trg polprevodnikov.

vzpon e-mobilnosti je v zadnjih letih spodbudil izjemno rast trga baterij, ki ji ni videti konca....

Yxlon postane komet Yxlon. Na letošnjem sejmu Control je proizvajalec rentgenskih in CT ko...

Yxlon postane komet Yxlon. Na letošnjem sejmu Control je proizvajalec rentgenskih in CT kontrolnih sistemov napovedal, da se bo 8. septembra 2022 preimenoval v Comet Yxlon. Nova blagovna znamka poudarja dolgoletno povezanost podjetja Yxlon s Cometom, vodilnim svetovnim podjetjem za inovativne tehnologije, ki se osredotoča na plazemsko in rentgensko tehnologijo