Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

04.04.2022 00:04

VAHLE zbira denar za humanitarno pomoč v Ukrajini

Paul Vahle GmbH & Co KG z donacijo v višini 25.000 evrov podpira nujno pomoč Karitas za žrtve vojne v Ukrajini. Podjetje s sedežem v Kamnu je 3. marca 2022 že uvedlo prepoved izvoza svojih izdelkov v Rusijo in Belorusijo.

"Dogajanje v Ukrajini spremljamo z veliko zaskrbljenostjo. Ta vojna ne ogroža le ljudi na terenu, temveč je tudi napad na vsa načela našega mednarodnega mirovnega reda," pravi Achim Dries, generalni direktor skupine VAHLE. Da bi prizadetim zagotovil hitro pomoč, se je dobavitelj sistemov s sedežem v Kamnu odločil podpreti pomoč za Ukrajino organizacije Caritas international, humanitarne organizacije nemške Karitas.

Na pobudo zaposlenih je bil v ponedeljek na delovnem sestanku zbran denar za žrtve vojne. Pri tem je bilo zbranih 2.100 evrov. Podjetje Paul Vahle GmbH & Co KG je ta znesek povečalo na 25.000 evrov. Dries je poudaril, da "je bilo v podjetju takoj veliko soglasja, da storimo vse, kar je v naši moči, in da se finančna pomoč hitro začne izvajati."

Caritas international v svojih 19 centrih Caritas v Ukrajini organizira tople obroke in zaščitena prenočišča za notranje razseljene osebe. Na terenu psihologi in socialni delavci skrbijo za ljudi, ki jih je travmatizirala vojna. Poleg tega razdeljujejo pakete hrane in higienskih pripomočkov ter poskrbijo za varen prevoz razseljenih družin do njihovih sorodnikov.

Več novic

Poudarek na napovednem vzdrževanju v podjetju VAHLE

VAHLE praznuje 111 let uspešne zgodovine podjetja

Paul Vahle GmbH &am...

Paul Vahle GmbH & Co. KG bo na letošnjem SPS. Na sejmu, ki bo potekal od 8. do 10. novembra v Nürnbergu, bo prvič na ogled svetovno edinstven inteligentni sistem zbiralnika toka Smart Collector. Na stojnici VAHLE v hali 4, stojalo 336, bodo predstavljeni tudi modularna kompaktna linija vodnikov VCL in najnovejše generacije krmilnikov. Poleg tega bo predstavljen sistem iTRAK podjetja Rockwell Automation, ki je opremljen z induktivnimi sistemi VAHLE za brezkontaktni prenos energije.

Podjetje Paul Vahle GmbH & Co. KG na letošnji sejem InnoTrans v Berlinu potuje z inovativnimi...

- Pametni zbiralnik za stalno spremljanje sistemov vodnikov

- Povečana razpoložljivost...