Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

07.10.2022 03:10

Paul Vahle GmbH & Co. KG : Z inovativnimi rešitvami za zeleni potniški promet

Podjetje Paul Vahle GmbH & Co. KG na letošnji sejem InnoTrans v Berlinu potuje z inovativnimi rešitvami za zeleni potniški promet prihodnosti. Ponudnik sistemov za mobilne industrijske aplikacije na mednarodnem sejmu za transportno tehnologijo prvič predstavlja novo razvit modul za polnjenje pod tlemi AEC 100 N. S to novo obliko priložnostnega polnjenja je mogoče varno in učinkovito polniti na primer mestne tramvaje, ki jih poganjajo baterije. Podjetje iz Kamna bo predstavilo tudi svoje strateško partnerstvo z münchenskim zagonskim podjetjem OTTOBAHN GmbH, za katerega sistem gondol VAHLE dobavlja vodilno tirnico U25.

"Prihodnost potniškega prometa je električna. Zato smo razvili inovativen modul za polnjenje pod tlemi za tako imenovane "people movers", zaradi katerega so nadzemni vodi odveč. Veseli nas, da lahko na sejmu InnoTrans v Berlinu javnosti ekskluzivno predstavimo našo visoko zmogljivo rešitev za polnjenje mestnih tramvajev," pravi Achim Dries, generalni direktor skupine VAHLE. Z najnovejšo novostjo podjetja VAHLE je mogoče tramvaje in e-avtobuse na baterije hitro in učinkovito polniti na avtobusnih postajališčih. Zaradi vgradnje v zemljo ni potreben niti tokovni zbiralnik niti nadzemni vod. VAHLE s tako imenovano možnostjo polnjenja odpira nove možnosti pri razvoju avtonomnega potniškega prometa, s čimer prispeva k preoblikovanju mest v pametna mesta in zagotavlja velik del potrebnega prometnega preobrata - ne glede na to, ali gre za sodobne metropole, kot je Sydney, ali zgodovinska mesta, kot je Zaragoza.
Skupaj z zagonskim podjetjem OTTOBAHN GmbH iz Bavarske tehnološki pionir predstavlja še eno inovacijo za mestna območja: avtonomni sistem gondol za mestni potniški promet. V bližini Münchna trenutno gradijo testno progo, ki naj bi jo odprli leta 2023. VAHLE projekt podpira z znanjem in izkušnjami ter s svojim vodnikom U25 zagotavlja, da je oskrba z energijo ves čas zagotovljena. "Z našim U25 imamo v svoji ponudbi standardno rešitev, ki se uporablja tudi v žerjavnih sistemih ali v avtomobilski gradnji. Za ta model je še posebej značilen majhen drsni upor, kar zagotavlja visoko raven udobja za goste in hkrati prepričljivo razmerje med stroški in koristmi," pravi Dries.

Več novic

Poudarek na napovednem vzdrževanju v podjetju VAHLE

VAHLE praznuje 111 let uspešne zgodovine podjetja

Paul Vahle GmbH &am...

Paul Vahle GmbH & Co. KG bo na letošnjem SPS. Na sejmu, ki bo potekal od 8. do 10. novembra v Nürnbergu, bo prvič na ogled svetovno edinstven inteligentni sistem zbiralnika toka Smart Collector. Na stojnici VAHLE v hali 4, stojalo 336, bodo predstavljeni tudi modularna kompaktna linija vodnikov VCL in najnovejše generacije krmilnikov. Poleg tega bo predstavljen sistem iTRAK podjetja Rockwell Automation, ki je opremljen z induktivnimi sistemi VAHLE za brezkontaktni prenos energije.

Paul Vahle GmbH & Co KG z donacijo v višini 25.000 evrov podpira nujno pomoč Karitas za žrtve...

- Pametni zbiralnik za stalno spremljanje sistemov vodnikov

- Povečana razpoložljivost...