Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

28.02.2022 01:02

Yxlon postavlja nova merila na področju računalniške tomografije

17. februar 2022: Družba YXLON International je ta četrtek na svetovnem trgu s tremi spletnimi dogodki predstavila popolnoma nov sistem za računalniško tomografijo. Novi sistem YXLON UX50 je bil s svojo kompaktno in vzdržljivo zasnovo razvit posebej za proizvodno okolje, s posebnim poudarkom na avtomobilski in livarski industriji. Sistem je idealen za preizkušanje sestavnih delov tradicionalne pogonske tehnologije, pa tudi za vse večjo e-mobilnost s posebnimi zahtevami.

Z izhodno napetostjo 450 kV je UX50 primeren za preizkušanje gostih in velikih sestavnih delov ter ponuja največjo prilagodljivost zaradi izbirne opreme ploščatih in/ali linijskih detektorjev. Ne glede na uporabo obsežne tehnike CT in orodja za izboljšanje slike zagotavljajo optimalne rezultate pri tridimenzionalnih analizah. Na primer, novi ScatterFix 2.0 zmanjšuje moteče razpršeno sevanje pri posebej masivnih preskusnih delih pri vseh tehnikah CT z detektorjem s plosko ploščo ter zagotavlja optimalno določanje površine in visokokakovostne podatke CT. UX50 podpira tudi hitre 2D preglede DR, pri čemer uporablja preizkušen filter HDR, ki zagotavlja visokokontrastne in podrobne fluoroskopske slike za natančno vrednotenje.

Kot vsi novo izdani sistemi za pregledovanje Yxlon tudi UX50 temelji na uporabniku prijazni programski platformi Geminy. Enostavno upravljanje prek grafičnih ikon, podprto z različnimi prednastavitvami, meniji, čarovniki in samodejnimi zaporedji, omogoča inšpektorjem z različnimi ravnmi znanja na področju rentgenske tehnologije, da vedno dosežejo najboljše rezultate in povečajo učinkovitost. Prihodnji razvoj sistema Geminy bo za model UX50 na voljo kot nadgradnja.

Ergonomski vidiki so bili z mislijo na uporabnika ključni del zasnove in razvoja serije UX. Višinsko nastavljiva nadzorna plošča na sistemu je pregledno razporejena s krmilnimi palicami in gumbi, kar omogoča pravilno upravljanje celo v rokavicah. Razširitev konzole na levi ali desni strani omogoča priročno upravljanje z miško. Poleg tega so za boljšo uporabniško izkušnjo zasnovani nadzor notranjosti s kamero, indikator rentgenskega snopa z laserjem z ventilatorskim snopom in varno upravljanje manipulatorja kontrolnega dela pri odprtih vratih s tipkami na zunanji steni omarice.

Za zagotovitev varnosti vaše naložbe je bila načrtovana možnost nadgradnje v prihodnosti, saj omogoča, da se sistem z enim detektorjem, bodisi linijskim ali ploščatim, po potrebi konfigurira v sistem z dvema detektorjema

Več novic

Na plošči sedimenta iz holsteinske skale je bilo treba z računalniško tomografijo a...

od 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Japonska 2024

Na letošnjem sejmu Productronica bomo v torek, 14. novembra, ob 15. uri na naši stojnici B2.454 predstavili novost in nov 3D rentgenski sistem, ki smo ga razvili posebej za zahtevni trg polprevodnikov.

vzpon e-mobilnosti je v zadnjih letih spodbudil izjemno rast trga baterij, ki ji ni videti konca....

Yxlon postane komet Yxlon. Na letošnjem sejmu Control je proizvajalec rentgenskih in CT ko...