Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Kabli in napeljave

chainflex® so kabli, posebej preizkušeni za energetske verige. chainflex® kabli so na voljo z najmanjšimi upogibnimi radiji in plašči iz različnih materialov.

Polizdelki iz umetne mase

iglidur® materiali za tehnične polizdelke so na voljo kot okrogli material na zalogi ali v mehansko izdelanih oblikah po želji. So stroškovno ugodni, obrabno odporni in dobro sprejemajo vlago.

Linearni ležaji

Prednosti drylin® linearnih ležajev so med drugim: samomazanje, brez vzdrževanja, uporaba v ekstremno onesnaženem okolju in izravnava napak pri naravnavi.

Kabelske verige

Sistemi igus® e-chainsystems® so razviti za upravljanje in zaščito. Energetske verige ali kabelske verige so popkovina modernih strojev. Zmanjšajo izpade in podaljšajo življenjsko dobo.

Pribor za kotalne ležaje

Na základe výsledkov niekoľko tisíc empirických testov teraz môžeme poskytnúť spoľahlivé údaje o servisnej životnosti klzných ložísk iglidur® takmer vo všetkých prípadoch.

Kabel s steklenimi vlakni

chainflex® optični kabli imajo dolžino prenosa do 500 m in se lahko konfekcionirajo v poljubnih dolžinah. Poleg tega so ti visoko fleksibilni kabli izredno obstojni proti obrabi, primerni za uporabo v...

Krmilne napeljave

chainflex® krmilni kabli so kabli za najmanjše upogibne radije. Kombinacija teh različnih lastnosti je na voljo kot oklopljeni in neoklopljeni krmilni kabel.

Profili za tirnice

drylin® je program linearnih drsnih ležajev brez vzdrževanja in brez maziv v štirih različnih glavnih skupinah. Poleg tega, da ne potrebujejo vzdrževanja, se odlikujejo tudi po robustnosti in neobčutl...

Kroglični ležaji iz umetne mase (xiros®)

xiros® kroglični ležaji iz umetne snovi so enoredni žlebasto-kroglični ležaji po DIN 625. Kroglični ležaji iz umetne snovi za razliko od kovinskih krogličnih ležajev ne potrebujejo mazanja.

Drsni ležaji, ki ne potrebujejo vzdrževanja

Na osnovi rezultatov več tisoč empiričnih preizkusov lahko danes za skoraj vsak primer uporabe navedemo zanesljive podatke o življenjski dobi iglidur® drsnih ležajev.

Drsne folije

drylin® R linearni ležaji z drsnimi folijami so izdelani iz visoko obrabno odpornih polimerov, ki so bili razviti posebej za linearno tehniko. Dimenzije so skladne s standardnimi krogličnimi pušami.