Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Ležaj ohišja

drylin® R-linearni ležaji so izdelani iz visoko obrabno odpornih polimerov, ki so bili razviti posebej za linearno tehniko. Dimenzije so skladne s standardnimi krogličnimi pušami.

Drsni ležaj (iglidur®)

iglidur® drsni ležaji ne potrebujejo vzdrževanja, so skladni z RoHS, brez maziv, obrabno odporni in električno prevodni.

Krmilni kabli

chainflex® krmilni kabli so kabli za srednje obremenitve. Visoko fleksibilni kabli so odporni proti plamenu in so zaščiteni z zunanjem plaščem iz PVC.

Aksialni ležaji

Samonastavljivi sferični igubal® aksialni ležaji se zelo enostavno montirajo in omogočajo izravnavo napak pri naravnavi ter preprečitev stiskanja robov.

Nagibne glave

igubal® zgibne glave v normalnih temperaturah okolice prevzemajo velike sile in imajo zelo dobre blažilne lastnosti, pri tem pa tehtajo le za petino toliko kot običajna kovinska ležajna ohišja.

Glave vilic

igubal® viličaste glave, izdelane samo iz umetne snovi, so viličaste glave iz igumida G po DIN 71752, ki se lahko kot nasprotni del kombinirajo z viličastimi glavami serije E.

Linearna vodila (DryLin®)

DryLin ® | Drsenje namesto valjanja

DryLin ® je serija linearnih drsnih ležajev brez vzdrževanja in mazanja, ki jo sestavljajo štiri
glavne linije izdelkov. Glavni znači...

Podatkovni vodi

Najmanjši upogibni radiji, preizkušeni do 30 milijonov ciklov v e-chains®, različni materiali plašča, številni atesti in izjave o skladnosti: UL, CE, CSA, Desina.

Kabelski vodi

Bolj občutljive operacije z velikim številom ponovitev, visokimi hitrostmi in pospeški ter težji pogoji okolice zahtevajo preizkušene sisteme s trajno zanesljivim delovanjem.

Kotni zgibi

Za ta izdelek ni opisa v jeziku Slovenščina. Preberite opis v angleškem jeziku ali stopite v stik s podjetjem.

Kabli brez halogena

chainflex® kabli so visoko fleksibilni kabli za največje obremenitve. So brez PVC in halogenov ter so izredno odporni proti olju in UV žarkom.

Energetski kabli

Operacije z visokim številom ponovitev, veliko hitrostjo in pospeški ter težki pogoji okolice zahtevajo preizkušene sisteme z zanesljivim delovanjem, vse to pa vam nudijo chainflex® kabli.