Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Navojni drogovi

Navojna palica s suhim tekom, brez mazanja, neobčutljiva na umazanijo, brez vzdrževanja, najboljše lastnosti delovanja v izrednih pogojih, brez korozije, tiha, uporaba do največ 90 °C.

Linearni sistemi

drylin® linearni sistemi so zasnovani za suhi tek. Vaši sistemi so tako zaščiteni pred umazanijo zaradi maščobe in olja.

Energetske verige

Ne glede na to, ali načrtujete krožno gibanje, navpični hod ali zelo dolgo os: nudimo vam ustrezni prenosnik energije od 1 kosa naprej, z garancijo delovanja.

BUS vodniki

chainflex® BUS kabli imajo številne ateste in izjave o skladnosti ter jih lahko uporabljate pri visokih hitrostih in pospeških. Na voljo so PVC bus kabli, PUR bus kabli in TPE bus kabli.

Servo vodi

Stroškovno ugodna, UL atestirana, oklopljena, proti olju odporna družina PVC servo kablov za vse običajne proizvajalce pogonov. Razviti in preizkušeni posebej za uporabo v konzolnih elementih e-chains...

Konfekcioniran Kabel

Konfekcionirani pogonski kabli: po raznih standardih, najrazličnejši tipi kablov, najmanjši upogibni radiji od 7,5xd, zunanji plašč na osnovi PVC

Vodi za vlecne verige

chainflex® kabli za energetske verige so kabli za najmanjše upogibne radije. Kabli so preizkušeni z mnogimi milijoni ciklov v e-chains®. Na voljo so krmilni kabli iz PVC, PUR in TPE.

Vzmeteni pregibni sorniki

igubal® vzmetni sklopni zatič v enodelni izvedbi. Enostavna montaža, enostavna demontaža, možna kombinacija z viličastimi glavami serije E, visoka trdnost.

Ležaji prirobnice

Izvedba v obliki prirobničnega ležaja omogoča, da se lahko iglidur® visoko zmogljiv drsni ležaj uporablja tam, kjer ni mogoče izdelati montažnih izvrtin z natančnimi tolerancami.

Kroglasti zglobi

drylin® ležaj, izdelan samo iz umetne snovi, prepričuje zaradi zelo majhne zračnosti ležaja in nizkih stroškov. Dimenzije ustrezajo standardu za kroglične vodilne puše.

Signalni kabli

Bolj občutljiva področja z velikim številom ponovitev, visokimi hitrostmi in pospeški ter težji pogoji okolice zahtevajo, zlasti na področju kablov, preizkušene sisteme s trajno zanesljivim delovanjem...

Drsna vodila

Drsna vodila

Za ta izdelek ni opisa v jeziku Slovenščina. Preberite opis v angleškem jeziku ali stopite v stik s podjetjem.