igus® GmbH

Izdelki in storitve podjetja igus® GmbH (60)

e-chainsystems® ali kabelski žlebi so kot popkovina modernih strojev. Skrbijo za dovod energije, podatkov in impulzov, pri tem pa so ves čas v gibanju.
Zavarovani kabli
Za ta izdelek ni opisa v jeziku Slovenščina. Preberite opis v angleškem jeziku ali stopite v stik s podjetjem.
e-chainsystems® so kot popkovina modernih strojev. Skrbijo za dovod energije, podatkov in impulzov, pri tem pa so ves čas v gibanju.
V večini primerov lahko uporabite naš standardni program iz C-profilov v zaključnem elementu in prostorsko varčnih stremenastih objemk "chainfix" ali pa vlek enostavno razbremenite z elementi za razbr...
igus® specialni kabli so odporni proti olju, odporni na UV in odporni proti plamenu. Zunanji plašč je izdelan na osnovi TPE.
Kabli za posebne namene
Traverze in gredni nosilci igus®: fiksne in premične traverze, gredni nosilci v različnih oblikah in iz različnih materialov.
xiros® kroglični ležaji iz umetne snovi so enoredni žlebasto-kroglični ležaji po DIN 625. Kroglični ležaji, brez maziv in brez vzdrževanja, so sestavljeni iz štirih komponent: zunanjega obroča, notran...
iglidur® puše za drsne ležaje ne potrebujejo vzdrževanja, so skladne z RoHS, brez maziv, obrabno odporne in električno prevodne.
Splošne lastnosti iglidur® ležajnih puš so: brez vzdrževanja, brez maziv, korozijska obstojnost, zelo neobčutljive na umazanijo, visoka natančnost mer itn.
igubal® zgibne ležaje lahko uporabljate povsod, kjer nudijo samonastavljivi ležaji konstrukcijske prednosti ali omogočajo enostavnejšo montažo.
chainflex® optični kabli so gradientni kabli iz steklenih vlaken za visoke obremenitve, z zunanjim plaščem iz PUR, odporni na olje in UV.

Novice

Novice niso na voljo. Stopite v stik s podjetjem.
Naslov
Spicher Strasse 1 a
51147
Köln
Nordrhein-Westfalen
Nemčija
Vrsta podjetja
Proizvajalec
Izvozne regije
Po vsem svetu
Potrdila
DIN EN ISO 9001
Ustanovitev
1964
Vodstvo
Frank Blase
Zaposleni
1600