Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Žlebovi za kable

e-chainsystems® ali kabelski žlebi so kot popkovina modernih strojev. Skrbijo za dovod energije, podatkov in impulzov, pri tem pa so ves čas v gibanju.

Zavarovani kabli

Za ta izdelek ni opisa v jeziku Slovenščina. Preberite opis v angleškem jeziku ali stopite v stik s podjetjem.

Kabelski kanali

e-chainsystems® so kot popkovina modernih strojev. Skrbijo za dovod energije, podatkov in impulzov, pri tem pa so ves čas v gibanju.

Vezi za kable

V večini primerov lahko uporabite naš standardni program iz C-profilov v zaključnem elementu in prostorsko varčnih stremenastih objemk "chainfix" ali pa vlek enostavno razbremenite z elementi za razbr...

Kabli za posebne namene

igus® specialni kabli so odporni proti olju, odporni na UV in odporni proti plamenu. Zunanji plašč je izdelan na osnovi TPE.

Grede za obremenitev

Traverze in gredni nosilci igus®: fiksne in premične traverze, gredni nosilci v različnih oblikah in iz različnih materialov.

Kroglični ležaj

xiros® kroglični ležaji iz umetne snovi so enoredni žlebasto-kroglični ležaji po DIN 625. Kroglični ležaji, brez maziv in brez vzdrževanja, so sestavljeni iz štirih komponent: zunanjega obroča, notran...

Doze drsnih ležajev

iglidur® puše za drsne ležaje ne potrebujejo vzdrževanja, so skladne z RoHS, brez maziv, obrabno odporne in električno prevodne.

Ležajne puše

Splošne lastnosti iglidur® ležajnih puš so: brez vzdrževanja, brez maziv, korozijska obstojnost, zelo neobčutljive na umazanijo, visoka natančnost mer itn.

Zgibni ležaj

igubal® zgibne ležaje lahko uporabljate povsod, kjer nudijo samonastavljivi ležaji konstrukcijske prednosti ali omogočajo enostavnejšo montažo.

Prevodniki svetlobnih valov

chainflex® optični kabli so gradientni kabli iz steklenih vlaken za visoke obremenitve, z zunanjim plaščem iz PUR, odporni na olje in UV.