Katalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

O Stäubli Electrical Connectors AG

Ponujamo tehnološko napredne kontaktne rešitve; vsestranski nabor industrijskih priključkov je zasnovan za stroge zahteve v industrijskih okoljih. Odlikuje jih najnižja kontaktna upornost, hkrati pa zagotavljajo izjemno visoko gostoto toka. Naši konektorji se uporabljajo v različnih aplikacijah, kot so proizvodnja in distribucija električne energije, avtomatizirane montažne linije, sistemi za nadzor strojev in druge zahtevne aplikacije.

Vsi naši izdelki imajo koristi od edinstvene učinkovitosti tehnologije MULTILAM. Med neštetimi vrstami električnih konektorjev od signalnih tokov do izjemno visokih tokov MULTILAM izstopa zaradi odlične zmogljivosti. MULTILAM, temeljni kamen kontaktne tehnologije Stäubli, ima zaradi prilagodljivosti zasnove in naprednih funkcij praktično neomejene možnosti uporabe.

O podjetju Stäubli

Podjetje Stäubli ponuja inovativne mehatronske rešitve na treh osrednjih področjih, vključno s konektorji, robotiko in tekstilom. Podjetje Stäubli je bilo ustanovljeno leta 1892, danes pa je mednarodna skupina s sedežem v Pfäffikonu v Švici in več kot 5.500 zaposlenimi po vsem svetu. Stäubli je prisoten v 29 državah s proizvodnimi podjetji, prodajnimi in servisnimi podružnicami, v 50 državah pa ga dopolnjujejo zastopniki.

Tekstilni stroji

Stäubli izdeluje hitre tekstilne stroje in ponuja rešitve, prilagojene zahtevam vsakega uporabnika. Naši stroji in dodatki vključujejo avtomatizirane sisteme za pripravo tkanja, rešitve za pre...

Tkanje okvirjev

Podjetje Stäubli že od leta 1892 izdeluje tkalske stroje z okvirji za visoke hitrosti. Njegovi stroji za prepletanje in dodatki, vključno s stroji za gibanje s odmično gredjo in rotacijskimi g...

Stroji za žakardno tkanje

Stäublijeva široka paleta tkalskih strojev Jacquard ima široko paleto aplikacij za tiste, ki potrebujejo odlično kakovost tkanja in visoko proizvodno zmogljivost. Uporaba vključuje ravne tkani...

Družba SSA Terminals, LLC, je začela uporabljati 33 vlačilcev terminalov, ki so zasnovani za električna vozila brez emisij in imajo popolnoma avtomatizirane visokozmogljive priključke za hitro polnjenje (QCC).
Francoska tkalnica vlaga v Stäubli, da bi izpolnila zahteve ESG
Tržno vodilni portfelj priključkov MC4 Stäubli PV zdaj vključuje tudi priključno rešitev z enosmernim priključkom za baterijske sisteme za shranjevanje energije, imenovano MC4-Evo stor.