Katalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

27.10.2023 01:10

Žakarsko tkanje - koraki k trajnosti

Francoska tkalnica vlaga v Stäubli, da bi izpolnila zahteve ESG

Francosko tkalsko podjetje Les Tissages de Charlieu (LTC) je v prvem četrtletju leta 2023 namestilo 40 novih žakarskih strojev SX PRO. To ni prva pridobitev Stäublijevih strojev Jacquard, vendar je bila tokratna naložba izvedena kot del globalne strategije ESG (okolje, družba in upravljanje) podjetja LTC.

Vpliv na okolje je za podjetje LTC pomembno merilo pri izbiri teh novih strojev Jacquard. Stroji Stäubli SX PRO Jacquard, zasnovani za manjšo porabo energije, so popolnoma primerni za doseganje trajnostnih ciljev podjetja in ciljev ESG. Drugi ključni dejavnik je vzdržljivost strojev Stäubli Jacquard. V prostorih podjetja LTC so stroji Stäubli Jacquard, ki delujejo že več kot 20 let.

40 novih strojev SX PRO Jacquard, ki jih je kupilo podjetje LTC, je bilo nameščenih na novo nameščene tkalske stroje, ki jih podjetje uporablja predvsem za obdelavo reciklirane preje kot del scenarija krožnega gospodarstva. LTC in Stäubli prispevata k bolj zeleni prihodnosti v tekstilni industriji: LTC s svojo globalno strategijo ESG, Stäubli pa s svojimi visoko učinkovitimi, energetsko varčnimi in trajnostnimi rešitvami.

Več novic

Družba SSA Terminals, LLC, je začela uporabljati 33 vlačilcev terminalov, ki so zasnovani za električna vozila brez emisij in imajo popolnoma avtomatizirane visokozmogljive priključke za hitro polnjenje (QCC).
Tržno vodilni portfelj priključkov MC4 Stäubli PV zdaj vključuje tudi priključno rešitev z enosmernim priključkom za baterijske sisteme za shranjevanje energije, imenovano MC4-Evo stor.