Katalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: Visokokakovostna enosmerna povezava za baterijske sisteme za shranjevanje energije (BESS)

Tržno vodilni portfelj priključkov MC4 Stäubli PV zdaj vključuje tudi priključno rešitev z enosmernim priključkom za baterijske sisteme za shranjevanje energije, imenovano MC4-Evo stor.

Novi MC4-Evo stor za priključitev baterijskih sistemov za shranjevanje energije (BESS) dopolnjuje linijo izdelkov MC4-Evo 2 kot pomemben dodatek k ponudbi za enosmerni tok 1500 V.

Ta vtična povezava med inverterjem in sistemom za shranjevanje zagotavlja enostavno namestitev in zagotavlja dobro znano, vzdržljivo, dolgotrajno in nizkoizgubno kakovost povezave kot originalne kabelske spojke MC4 in MC4-Evo 2 DC v PV nizu. Poleg preizkušene kontaktne tehnologije MULTILAM ima ta priključna rešitev Stäublija za shranjevanje energije tudi 45° obrnjeno spojno površino, ki zagotavlja varno vgradnjo. Naprave MC4-Evo stor ni mogoče priključiti na kabelsko spojko MC4 ali MC4-Evo 2, ki se uporablja v PV nizu ali na izhodu baterije na enosmerni strani pretvornika.

Kot vsi originalni priključki MC4 podjetja Stäubli tudi ta priključna rešitev za BESS, MC4-Evo stor, izpolnjuje zahteve zaščitnega razreda IP68, zato je izjemno robusten izdelek, ki zagotavlja zanesljivo in dolgotrajno delovanje tudi v težkih pogojih uporabe.

Nova priključna rešitev MC4-Evo stor je sestavljena iz kabelske spojke in škatle za površinsko montažo, ki sta nameščeni na inverter in baterijsko shranjevalno enoto. Kakovost in zmogljivost izdelka potrjujeta certifikata TÜV in UL.

Več novic

Družba SSA Terminals, LLC, je začela uporabljati 33 vlačilcev terminalov, ki so zasnovani za električna vozila brez emisij in imajo popolnoma avtomatizirane visokozmogljive priključke za hitro polnjenje (QCC).
Francoska tkalnica vlaga v Stäubli, da bi izpolnila zahteve ESG