Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Svetovna premiera: ACE predstavlja industrijske blažilce udarcev kot digitalne dvojčke

Podjetje ACE Stoßdämpfer GmbH inženirjem poleg programske opreme za določanje velikosti ter podatkov CAD in simulacij zdaj ponuja tudi podatke iz digitalnih dvojčkov za lažje vključevanje v virtualne modele. ACE je prvi dobavitelj industrijskih amortizerjev, ki strankam ponuja funkcionalne makete (Functional Mockup Units - FMU). Ta ponuja možnost integracije fizičnih modelov dobaviteljevega izdelka, v tem primeru industrijskih amortizerjev, v strankine lastne simulacijske modele. Ta prednost je še posebej očitna pri industrijskih blažilnikih po meri, saj lahko podjetje ACE hitro zagotovi prototipe kot digitalne dvojčke.


Industrijski amortizerji podjetja ACE: komponente virtualnega prototipiranja

Podjetje ACE na zahtevo ponuja tudi pridobitev podatkov za vse standardne industrijske amortizerje iz svojega kataloga izdelkov in njihovo posredovanje strankam. FMU-ji so opremljeni s fizikalnim obnašanjem hidravlike, termike in mehanike ACE-jevih industrijskih amortizerjev. Tako je na primer mogoče natančno izračunati vpliv vhodne temperature na dušilno obnašanje industrijskega amortizerja in vnaprej preučiti njegov vpliv na celotno zasnovo. Zaradi teh in drugih lastnosti so digitalni dvojčki družbe ACE bistvena sestavina za virtualno izdelavo prototipov in dimenzioniranje konstrukcijskih zasnov na strani stranke. Poleg prihranka časa in stroškov so pozitivne tudi trajnostne prednosti, saj je za dokončanje razvoja konstrukcije potrebnih manj fizičnih vzorcev.


Če želijo stranke uporabljati ACE-jeve dvojčke, potrebujejo simulacijsko programsko opremo, ki vključuje vmesnik FMI (Functional Mockup Interface). Običajna programa, ki integrirata ACE-jeve FMU-je, sta Simulink in Adams.

Dodatne informacije o ACE-jevih digitalnih storitvah lahko zainteresirane stranke najdejo na povezavah https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html in https://ace-cad.de/

Za informacije o simulacijah in digitalnih dvojčkih se obrnite neposredno na ACE-jevega inženirja Christiana Junghansa na c-junghans@ace-int.eu.

Več novic

V švicarskem znanstvenem središču Technorama lahko obiskovalci na 500 eksperimental...

Športni znanstveniki pri svojih projektih uporabljajo tudi hidravlične strojne elemente. Z...

Prevoz cepiva mRNA proti COVID-19 podjetja Biontech/Pfizer je pravi logistični izziv. Po eni stra...

Družba ACE Stoßdämpfer GmbH zdaj inženirjem oblikovanja poleg programske opreme za kon...

Tako kot so kaskaderji za filmske zvezde, so strukturni blažilniki TUBUS za drage sisteme filmski...

Digitalizacija in pristop vitkega upravljanja v številnih podjetjih veljata za dobrodošlo shujšev...