Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

O ACE Stoßdämpfer GmbH

Vaš strokovnjak za tehnologijo industrijskega blaženja

Od sredine leta 2016 je družba ACE uradno članica podjetja Stabilus S.A., enega vodilnih svetovnih proizvajalcev plinskih vzmeti, elektromehanskih pogonov in blažilnikov.

Družba ACE je bila ustanovljena leta 1963 in je predstavila prvi nastavljivi industrijski amortizer. Več kot 50 let pozneje je ACE mednarodno priznan strokovnjak na področju tehnologije industrijskega blaženja. Portfelj podjetja zdaj vključuje izdelke za nadzor avtomatizacije, nadzor gibanja, nadzor vibracij in varnostne izdelke.

Izkušena lokalna podporna ekipa družbe ACE je osredotočena na iskanje prave rešitve za vsako stranko - po vsem svetu. Izdelki podjetja so povsod, od dna oceana do neba nad njim, in povsod, kjer je potreben natančen pojemek ali podpora sile ali nadzor vibracij. Družba ACE ima sedež v Langenfeldu v Nemčiji (trženje in prodaja) in v Farmington Hillsu v Michiganu (inženiring in poslovanje), po vsem svetu pa ima 5 podružnic in 4 proizvodne obrate ter predstavništva v 45 državah na vseh celinah.

Družba ACE je dobro prepoznana kot vodilna na področju industrijske absorpcijske tehnologije in je s trdnim prepričanjem v lokalno podporo, ki je na voljo po vsem svetu, razvila distribucijsko in dobavno mrežo, ki je sposobna inženiringa in podpore v vseh industrijskih državah po svetu. Z več kot sto dvajsetimi distributerji v več kot petinštiridesetih različnih državah, proizvodnjo na treh celinah ter zavezanostjo inovacijam in razvoju vam je družba ACE na voljo za pomoč, kjer koli ste.

Mednarodna ekipa družbe ACE je sestavljena iz dobro usposobljenih in uglednih lokalnih distributerjev, ki vsak skrbi za lokalno skupnost, ob podpori mednarodnega osebja ACE, sestavljenega iz vodilnih inženirjev in oblikovalcev, ki lahko svetujejo in prilagodijo opremo posebnim zahtevam vsakega podjetja. Naša mednarodna podpora je okrepljena z večjezičnim osebjem, visoko stopnjo zalog na vseh lokacijah in zmožnostjo hitrega odziva tudi na najzahtevnejša tehnična vprašanja. Več kot štirideset let izkušenj na področju industrijskega upočasnjevanja in uspešno sodelovanje z nekaterimi najprestižnejšimi inženirskimi ustanovami in univerzami je podjetju ACE omogočilo razvoj kompleksnih simulacijskih programov, katerih pravilnost je bila vedno znova dokazana pri projektih v živo. Te funkcije so vam na voljo, če potrebujete le en majhen del ali pa razvijate celotno novo paleto izdelkov. ACE vam je na voljo za pomoč.

ACE - KO JE ZMOGLJIVOST POMEMBNA

Industrijski amortizerji (MA/ML33 to MA/ML64)

Visoka absorpcija energije in postopno prilagajanje
Nastavljiv

Energijska zmogljivost od 170 Nm/cikel do 6.780 Nm/cikel
Hod 23,1 mm do 150 mm

...

Industrijski amortizerji (SC33 to SC45)

Zasnova batne cevi za maksimalno absorpcijo energije

Samokompenzatorska tehnologija batne cevi
Energijska zmogljivost 155 Nm/cikel do 680 Nm/cikel
Hod 23,1 mm do...

Industrijski amortizerji (MC33-LT to MC64-LT)

Ekstremno nizke temperature in visoka frekvenca ciklov

Samokompenzator, uporaba pri -50 °C do +66 °C
Energijska zmogljivost 170 Nm/cikel do 5.650 Nm/cikel

Industrijski amortizerji (MC33-HT to MC64-HT)

Izjemna toplotna stabilnost z visoko frekvenco ciklov

Samokompenzator, uporaba pri 0 °C do 150 °C
Energijska zmogljivost 170 Nm/cikel do 3.730 Nm/cikel
Ho...

Industrijski amortizerji (MC33-V4A to MC64-V4A)

Optimalna zaščita pred korozijo

Samokompenzator, iz nerjavečega jekla
Energijska zmogljivost od 170 Nm/cikel do 3.730 Nm/cikel
Hod 23,1 mm do 99,4 mm

Najn...

Industrijski amortizerji (MC33 to MC44)

Visoka absorpcija energije in robustna zasnova
Samopomočna kompenzacija

Energijska zmogljivost od 170 Nm/cikel do 5.650 Nm/cikel
Hod 23,1 mm do 1...

Industrijski amortizerji (MAGNUM)

Absorberji po meri - za vse obremenitve

Industrijski amortizerji ACE delujejo trdo. Njihova uporaba pomeni, da se premikajoči se tovori enakomerno upočasnijo v celotnem hod...

Industrijski amortizerji (CA2 to CA4 + A1 1/2 to A3)

Učinkovito blaženje udarcev pri težkih bremenih

Težki industrijski amortizerji podjetja ACE predstavljajo vrhunec ponudbe podjetja na področju tehnologije blaženja. V tej k...

Miniaturni blažilniki

Uglaševanje za skoraj vsako zasnovo

Miniaturni amortizerji podjetja ACE so preizkušeni kakovostni izdelki, ki se uporabljajo v milijonih industrijskih konstrukcij po vsem s...

Majhen amortizer (MC5 to MC75)

Amortizerji v miniaturnem formatu, samokompenzatorski
Energijska zmogljivost 0,68 Nm/cikel do 9 Nm/cikel
Hod 4 mm do 10 mm


Idealno za kompaktne in učinkovite konstrukcije: D...

Industrijski amortizerji

Izjemno visoka vzdržljivost in najmanjša sila za ponastavitev
Samokompenzatorska tehnologija valjčne membrane
Energijska zmogljivost 20 Nm/cikel do 136 Nm/cikel
Hod 12 mm do 25 mm

Miniaturni blažilniki (MC150-V4A to MC600-V4A)

Miniaturni amortizerji
MC150-V4A do MC600-V4A

Izjemno visoka vzdržljivost s protikorozijsko zaščito iz nerjavnega jekla
Samokompenzatorska tehnol...

Zaradi sedme osi so roboti v številnih proizvodnih obratih bolj mobilni in imajo večji doseg. Da bi zagotovili, da nesreče ne bi uničile te povečane produktivnosti, EXPERT-TÜNKERS GmbH že leta sodeluje z družbo ACE Stoßdämpfer GmbH pri zaščiti končnih položajev
Zadeva: Prilagoditev majhnih amortizerjev ACE za najboljšo možno zaščito

04.04.2022 01:05

Družba ACE Stoßdämpfer GmbH že vrsto let podpira mlade akademike. Tako je bilo tudi v primeru magistrske naloge, v kateri so se diplomanti Univerze uporabnih znanosti v Aalnu odločili uporabiti gumijasto-kovinske izolatorje podjetja ACE za odpravo motečih vibracij v preskusnem laboratoriju. Zdaj je fakulteta za strojništvo in tehnologijo materialov v Aalnu dala na voljo testno mizo znanemu avtomobilskemu dobavitelju za testne serije delovnih študentov.
Učinkovit način za hitro in zanesljivo razpršitev destruktivnih energij v avtomatiziranih procesih je uporaba majhnih in industrijskih amortizerjev. Zaradi linearnih karakterističnih krivulj so hidravlične komponente boljše od drugih rešitev blaženja, ko gre za hitro, varno in natančno upočasnjevanje premikajočih se mas. Ključ do uspeha posebej zmogljivih blažilnih elementov v industrijski uporabi je v znanju inženirjev, ki izdelujejo blažilnike, simulacijskih tehnikah in desetletjih nadaljnjega razvoja na področju tesnilne in fluidne tehnologije.
Vsaka prekinitev proizvodnje stane čas in denar. Vendar imajo kupci in oblikovalci na voljo številne varnostne izdelke za zaščito opreme. Zlasti zato, da se lahko zmanjšajo izpadi in poveča produktivnost v manipulacijskih in avtomatiziranih procesih. Poleg hidravlično delujočih majhnih in industrijskih amortizerjev ACE ponuja tudi različne nizkocenovne alternative. Te se uporabljajo, kadar ni potrebna natančna zaustavitev. Trije primeri uporabe ponazarjajo široko paleto malih pomočnikov.