Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

O ACE Stoßdämpfer GmbH

Vaš strokovnjak za tehnologijo industrijskega blaženja

Od sredine leta 2016 je družba ACE uradno članica podjetja Stabilus S.A., enega vodilnih svetovnih proizvajalcev plinskih vzmeti, elektromehanskih pogonov in blažilnikov.

Družba ACE je bila ustanovljena leta 1963 in je predstavila prvi nastavljivi industrijski amortizer. Več kot 50 let pozneje je ACE mednarodno priznan strokovnjak na področju tehnologije industrijskega blaženja. Portfelj podjetja zdaj vključuje izdelke za nadzor avtomatizacije, nadzor gibanja, nadzor vibracij in varnostne izdelke.

Izkušena lokalna podporna ekipa družbe ACE je osredotočena na iskanje prave rešitve za vsako stranko - po vsem svetu. Izdelki podjetja so povsod, od dna oceana do neba nad njim, in povsod, kjer je potreben natančen pojemek ali podpora sile ali nadzor vibracij. Družba ACE ima sedež v Langenfeldu v Nemčiji (trženje in prodaja) in v Farmington Hillsu v Michiganu (inženiring in poslovanje), po vsem svetu pa ima 5 podružnic in 4 proizvodne obrate ter predstavništva v 45 državah na vseh celinah.

Družba ACE je dobro prepoznana kot vodilna na področju industrijske absorpcijske tehnologije in je s trdnim prepričanjem v lokalno podporo, ki je na voljo po vsem svetu, razvila distribucijsko in dobavno mrežo, ki je sposobna inženiringa in podpore v vseh industrijskih državah po svetu. Z več kot sto dvajsetimi distributerji v več kot petinštiridesetih različnih državah, proizvodnjo na treh celinah ter zavezanostjo inovacijam in razvoju vam je družba ACE na voljo za pomoč, kjer koli ste.

Mednarodna ekipa družbe ACE je sestavljena iz dobro usposobljenih in uglednih lokalnih distributerjev, ki vsak skrbi za lokalno skupnost, ob podpori mednarodnega osebja ACE, sestavljenega iz vodilnih inženirjev in oblikovalcev, ki lahko svetujejo in prilagodijo opremo posebnim zahtevam vsakega podjetja. Naša mednarodna podpora je okrepljena z večjezičnim osebjem, visoko stopnjo zalog na vseh lokacijah in zmožnostjo hitrega odziva tudi na najzahtevnejša tehnična vprašanja. Več kot štirideset let izkušenj na področju industrijskega upočasnjevanja in uspešno sodelovanje z nekaterimi najprestižnejšimi inženirskimi ustanovami in univerzami je podjetju ACE omogočilo razvoj kompleksnih simulacijskih programov, katerih pravilnost je bila vedno znova dokazana pri projektih v živo. Te funkcije so vam na voljo, če potrebujete le en majhen del ali pa razvijate celotno novo paleto izdelkov. ACE vam je na voljo za pomoč.

ACE - KO JE ZMOGLJIVOST POMEMBNA

Varnostni amortizerji (Crash Dampers)

Zelo učinkovito razprševanje energije iz aluminija in jekla

Dušilniki za ustavitev v sili za enkratno uporabo
Absorpcija energije 670 Nm/potek do 11.200 Nm/potek
...

Rešitve za blažilnike

Široka paleta izdelkov sega od rešitev za dušenje v avtomatizacijski tehnologiji, regulaciji hitrosti in izolaciji tresljajev do varnostnih elementov.

Izkušena ekipa inženirjev in tehni...

Pritrdilni elementi (LOCKED)

Zapenjanje in ustavljanje na kraju samem v nujnih in drugih primerih

Vpenjalni elementi iz serije LOCKED služijo tudi varnosti. Ti izdelki ACE vpenjajo in upočasnjujejo bre...

Viskoelastični amortizerji (VS)

Dolgotrajne rešitve za ustavljanje v sili

Ta serija je zanimiv dodatek k varnostni ponudbi družbe ACE. Enostavna in kompaktna zasnova, trajno delovanje in delovanje brez vz...

Digitalizacija in pristop vitkega upravljanja v številnih podjetjih veljata za dobrodošlo shujšev...

Pri testiranju invalidskih vozičkov proizvajalci iz razumljivih razlogov igrajo varno. To...

Pri testiranju invalidskih vozičkov proizvajalci iz razumljivih razlogov igrajo varno. Za...

22.12.2023 01:05

Varnostni amortizerji
Strokovnjaki za ustavitev v sili praznujejo premiere v filmu in televiziji
Ko gre za tehnologijo industrijskega dušenja, je družba ACE eden prvih naslovov za večino inženirjev in oblikovalcev po vsem svetu. Ne glede na poizvedbe, ki jih imajo strokovnjaki v teh dneh, podjetje ACE vedno hitro odgovori nanje, bodisi prek spleta bodisi prek osebnega stika na kraju samem.

Pri oblikovanju invalidskih vozičkov je še veliko prostora za izboljšave. To dokazuje enosledni v...

ACE - KO JE UČINKOVITOST POMEMBNA