Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

02.07.2024 01:07

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM s široko paleto lokacijskih in podpornih vijakov

Pritrjevanje, poravnava, stabilizacija

Izkažejo se kot strokovnjaki za povezovanje, strokovnjaki za varnost ali nosilno funkcijo: montažni in podporni čepi iz obsežne ponudbe podjetja BLOHM uporabnikom ponujajo inovativne kakovostne rešitve za pritrjevanje, poravnavanje in stabilizacijo sestavnih delov.


naj gre za pritrjevanje strojnih elementov, stabilizacijo motorjev ali varno namestitev elektronskih komponent - standardizirani montažni in podporni čepi BLOHM izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in natančnosti. To je predvsem posledica dejstva, da so vsi potrebni proizvodni postopki, kot sta struženje in brušenje kaljenih natančnih delov, na voljo na proizvodni lokaciji v Büchnu.


Posledica tega sta visoka raven strokovnega znanja in izkušenj v proizvodnji ter kratek čas izdelave visokokakovostnih sestavnih delov. Samoumevno je, da je poseben poudarek namenjen tudi uporabi visokokakovostnih materialov. "Izbira materiala je ključnega pomena za funkcionalnost in trajnost pozicijskih in podpornih čepov pri različnih aplikacijah," pravi Mathias Marbs, prodajni zastopnik pri podjetju BLOHM.


"V skladu s tem naša ponudba vključuje vijake iz nerjavnega jekla, toplotno obdelanega jekla in orodnega jekla." Lokacijski vijaki zagotavljajo stabilno povezavo Lokacijski vijaki omogočajo varno, stabilno in natančno povezavo med sestavnimi deli ter tako pomembno prispevajo k funkcionalnosti in celovitosti strojev, naprav in struktur. Cilindrični sestavni deli imajo običajno steblo. Po želji je lahko vijak opremljen z notranjim navojem na strani glave, da se vzpostavi povezava z drugo komponento in tako vijak zavaruje v želenem položaju. Montažna površina ali razširjena opora lahko sprejme ali podpira druge komponente. Podjetje BLOHM strankam ponuja veliko število različic izdelkov, ki jih je mogoče popolnoma prilagoditi posamezni aplikaciji.



eden od primerov iz ponudbe pritrdilnih čepov družbe BLOHM so pritrdilni čepi s kroglično glavo - zasnova, ki bistveno poenostavi postopek montaže. "Priključek s kroglico zmanjšuje učinek blokiranja - znan tudi kot učinek predala -, če je del, ki ga je treba priključiti, nameščen pod kotom ali če sile, ki delujejo nanj, niso v osi vijaka," pojasnjuje Mathias Marbs.


"Glede na zahteve in prileganje BLOHM ponuja različne modele z različnimi oblikami te različice." Podporni zatiči - prenašanje in podpiranje bremen Medtem ko se pozicijski zatič uporablja za medsebojno povezovanje sestavnih delov in po potrebi za pritrjevanje drugih sestavnih delov, imajo podporni zatiči običajno funkcijo prenašanja ali podpiranja bremen. Oporni čepi so običajno valjaste oblike, z gredjo na enem koncu in ravno nosilno površino na drugem. Ponudba podjetja BLOHM vključuje širok izbor podpornih čepov.


Odvisno od zasnove se ti imenujejo tudi podporni vijaki in jih je po potrebi mogoče prilagoditi posebni uporabi. BLOHM ponuja tudi pozicijske noge različnih oblik. Te se uporabljajo kot podpore, omejevalniki in pritisni elementi pri izdelavi pritrdilnih elementov ter pri izdelavi strojev in naprav.

Več novic

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Najvišja natančnost od leta 1934
Spletna trgovina MISUMI vsebuje na milijone komponent. Da bi svojim strankam ponudil še večjo izbiro, proizvajalec in dobavitelj strojnih komponent nenehno širi svojo ponudbo izdelkov. Pred kratkim je mednje vključil tudi visokokakovostne vrtalne puše podjetja NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
Od standardnih delov do posebnih rešitev
BLOHM prepriča z vrtalnimi pušami in novo ponudbo standardnih in delovnih delov
BLOHM prejme certifikat DIN ISO 9001:2015