Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.01.2024 00:01

Vrtalna pušesa BLOHM širijo ponudbo MISUMI

Spletna trgovina MISUMI vsebuje na milijone komponent. Da bi svojim strankam ponudil še večjo izbiro, proizvajalec in dobavitelj strojnih komponent nenehno širi svojo ponudbo izdelkov. Pred kratkim je mednje vključil tudi visokokakovostne vrtalne puše podjetja NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.

MISUMI že več kot 20 let svojim strankam dobavlja strojne komponente iz lastne proizvodnje in od drugih znanih podjetij. ponudba specialista za sestavne dele se je z leti povečala in zdaj vključuje več kot 700 partnerskih blagovnih znamk. Večina od njih ima podatke CAD za takojšen prenos. Pred kratkim je podjetje MISUMI razširilo svoj že tako raznolik portfelj izdelkov z vrtalnimi puše proizvajalca BLOHM, ki so standardizirane po standardu DIN.



Podjetje BLOHM že več kot 80 let izdeluje rotacijsko simetrične dele v različnih izvedbah. Ti se uporabljajo v najrazličnejših aplikacijah. Vrtalnike stroja natančno vodijo vrtalne puše. To uporabniku omogoča, da obdeluje obdelovance z visoko natančnostjo in zlahka ohranja tolerance razdalj in kotov.



Dve od teh komponent sta zdaj na voljo tudi v trgovini MISUMI: cilindrične vrtalne puše v skladu z DIN 179 je mogoče preprosto stisniti v ustrezna držala in kombinirati z vtičnimi vrtalnimi pušami po DIN 173. Drugi dodatek so prirobnične vrtalne puše v skladu z DIN 172, za katere je značilna predvsem aksialna blokada, ki zagotavlja, da puša tudi pri velikih obremenitvah vedno ostane v svojem položaju. Obe komponenti sta na voljo z zaobljeno odprtino na eni ali obeh straneh, odvisno od zahtev strank, in imata zaradi uporabe kaljenega posebnega jekla dolgo življenjsko dobo.



"S podjetjem BLOHM smo pridobili še eno močno ime za našo spletno trgovino. Zelo smo veseli tega partnerstva," je povzel Dietmar Theisen, direktor za razvoj dobaviteljev v evropski distribuciji pri podjetju MISUMI.

Več novic

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Najvišja natančnost od leta 1934
Od standardnih delov do posebnih rešitev
BLOHM prepriča z vrtalnimi pušami in novo ponudbo standardnih in delovnih delov
BLOHM prejme certifikat DIN ISO 9001:2015

Podjetje NORMTEILWERK ROBERT BLOHM je bilo uradno certificirano v skladu s splošno priznanim stan...