Katalog

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

25.10.2023 00:10

BLOHM na sejmu podizvajalcev FMB v Bad Salzuflenu od 8. do 10. novembra

Od standardnih delov do posebnih rešitev

Podjetje NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, Büchen, se bo na sejmu FBM 2023 predstavilo kot kompetenten in vsestranski partner na področju strojništva. Strokovnjaki za proizvodnjo in prodajo standardnih in preciznih delov bodo predstavili izbor iz svojega obsežnega portfelja izdelkov. V ospredju bodo individualne posebne rešitve, ki jih BLOHM razvija in izvaja skupaj s stranko na podlagi najsodobnejše proizvodne tehnologije in desetletja izkušenj.



BLOHM na sejmu FMB ne bo predstavil le velikega izbora vrtalnih pušk, standardnih in operativnih delov, temveč bo predstavil tudi svoje obsežno strokovno znanje in možnosti na področju posebne proizvodnje po meri. Z desetletji izkušenj v industriji se je podjetje s sedežem v Büchnu na tem področju uveljavilo kot zanesljiv partner za rešitve po meri. Stranka ima koristi od visoko zmogljive proizvodne tehnologije in visoko usposobljene ekipe strokovnjakov. Rešitve po meri so lahko izdelane iz jekla ali nerjavnega jekla in se med drugim uporabljajo v strojništvu, avtomobilski industriji in letalski industriji.



Individualne rešitve za specifične zahteve strank

Primeri strojnih elementov po meri podjetja BLOHM so zobate gredi, tekalna in pogonska vretena ter poligonske gredi. Vsi ti posebni deli so izdelani iz trpežnega kakovostnega jekla in so struženi, kaljeni in brušeni v proizvodnem obratu v Büchnu na severu Nemčije.



- Zobniške gredi združujejo zobnik in pogonsko gred v enem elementu. So tako kompaktne kot zmogljive in so zaradi teh lastnosti prednostna izbira v avtomobilski industriji, letalski in vesoljski industriji ter splošnem strojništvu za prenos velikih navorov. Enodelni sklop je običajno izdelan iz enega kosa jekla.

- Tekoča in pogonska vretena se med drugim uporabljajo v črpalkah hladilne tekočine strojev za struženje, rezkanje ali brušenje. Podjetje BLOHM s svojimi visoko zmogljivimi stroji izdeluje te zahtevne sestavne dele z največjo natančnostjo, tudi z zapleteno geometrijo.

- Poligonalne gredi imajo poligonalni presek, ki temelji na enakostraničnem trikotniku ali na primer na kvadratu. Zaradi visoke natančnosti centriranja in hkrati močno zmanjšanega učinka zareze so poligonalni priključki gredi zelo primerni za prenos velikih navorov in se med drugim uporabljajo v ročnih menjalnikih.



Prava vrtalna puša za najrazličnejše zahteve

Podjetje BLOHM kot specialist za rotacijsko simetrične dele izdeluje obsežno ponudbo standardiziranih vrtalnih pušč. Kot vsi izdelki BLOHM so tudi vrtalne puše izdelane s sodobnimi stroji in iz kaljenega kakovostnega jekla, odpornega proti obrabi. Vrtalne puše omogočajo natančno vodenje svedra ter ustrezno hitro in natančno obdelavo obdelovancev. Natančno se lahko upoštevajo tolerance razdalj in kotov. Poleg tega se vrtalne puše uporabljajo pri izdelavi vpenjalnih in merilnih naprav. Podjetje BLOHM ponuja različne vrste vrtalnih puše za različne zahteve. Poleg cilindričnih vrtalnih puščic po standardu DIN 179 so v ponudbi tudi vratna vrtalna pušča po standardu DIN 172 ter vtična vrtalna pušča in vpenjalne puše po standardu DIN 173.



Več kot 28.000 standardnih in delovnih delov

Ko gre za standardne in delovne dele, kot so vzmetni udarci, zaporni in kroglični zatiči ali strojni in pritrdilni elementi, so razvijalci, oblikovalci in vodje proizvodnje pri podjetju NORMTEILWERK ROBERT BLOHM prišli na pravo mesto. V spletni trgovini podjetja s sedežem v Büchnu bo uporabnik našel več kot 28.000 izdelkov in tako vedno ustrezno rešitev. Na sejmu FMB v Bad Salzuflnu bo podjetje BLOHM predstavilo prerez svoje obsežne ponudbe.



Obiščite nas od 8. do 10. novembra na sejmu FMB 2023 v Bad Salzuflnu v hali 20, stojnica C6.

Več novic

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Najvišja natančnost od leta 1934
Spletna trgovina MISUMI vsebuje na milijone komponent. Da bi svojim strankam ponudil še večjo izbiro, proizvajalec in dobavitelj strojnih komponent nenehno širi svojo ponudbo izdelkov. Pred kratkim je mednje vključil tudi visokokakovostne vrtalne puše podjetja NORMTEILWERK ROBERT BLOHM.
BLOHM prepriča z vrtalnimi pušami in novo ponudbo standardnih in delovnih delov
BLOHM prejme certifikat DIN ISO 9001:2015

Podjetje NORMTEILWERK ROBERT BLOHM je bilo uradno certificirano v skladu s splošno priznanim stan...