Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Trajnost v središču pozornosti - nova revija za stranke Dunkermotoren

Nova številka revije Motion Journal "mo se osredotoča na tisto, kar je zares pomembno: Naše okolje

Dunkermotoren, blagovna znamka AMETEK, je za sedmo številko svoje revije za stranke "mo" pripravil nekaj zelo posebnega. Proizvajalec pogonske tehnologije v novi obliki, ki je privlačno predstavljena, ponuja pogled v zakulisje in bralcem pojasnjuje, kako je tema trajnosti prisotna v podjetju.

V podjetju Dunkermotoren za učinkovitost ne skrbijo le pri motorjih, temveč pri celotnem procesu ustvarjanja izdelkov. "Trajnost je za nas osrednjega pomena. V podjetju Dunkermotoren si vsak dan na različne načine prizadevamo zmanjšati ogljični odtis in vedno bolj prispevati k varovanju okolja - kot podjetje in kot posamezniki," pravi Uwe Lorenz, generalni direktor skupine Dunkermotoren.

V novi reviji za stranke podjetje podrobno opisuje, kako uresničuje idejo trajnosti na vseh področjih skupine Dunkermotoren.

Naj gre za rekuperacijo energije robotov Yaskawa, ki jih uporablja družba EGS Automation, varčno delovanje motorjev z viri zaradi pametnih storitev nexofox ali s pomočjo kratkih dobavnih verig v proizvodnji motorjev v podjetjih Dunkermotoren in MAE, vsak član skupine prispeva k večji trajnosti v vsakodnevnih procesih. Aktivni pa postajajo tudi zaposleni sami - v pravem pomenu besede.

Več novic

Novi krmilnik 4Q podjetja Dunkermotoren ponuja visoko zmogljivost po dostopni ceni
Dunkermotoren utira pot popolnoma avtomatizirani in digitalizirani intralogistiki

22.08.2024 01:00

Varnost vedno na očeh

Varnostna knjižnica SISTEMA za pametne motorje dPro podjetja Dunkermotoren s STO...

Dunkermotoren, blagovna znamka AMETEK, je ponosna, da s svojim brezkrtačnim enosmernim motorjem poganja dirkalnik ekipe Milhagem Team z univerze Minas Gerais
Dunkermotoren objavlja novo številko revije Motion Journal "mo

Od 14. do 17. maja 2024 se na sejmu Interclean v Amsterdamu pre...