Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE predstavlja najnovejše zanimivosti

Od 14. do 17. maja 2024 se na sejmu Interclean v Amsterdamu predstavijo svetovni strokovnjaki za čiščenje in higieno. MAE, blagovna znamka podjetja AMETEK, se kot priznani ponudnik na trgu čiščenja in higiene udeležuje kot razstavljavec. V hali 7 na stojnici 420 MAE predstavlja svoje najnovejše inovacije za trg čiščenja.

Pihala MAE se že vrsto let uporabljajo za sesalno funkcijo čistilnih strojev. Zatirajo z odlično zračno zmogljivostjo, tihim delovanjem, visoko hitrostjo ter zelo dobrim razmerjem med močjo, velikostjo in težo. Poleg tega so vsi izdelki opremljeni z najboljšo energetsko učinkovitostjo v svojem razredu v skladu z novo direktivo o okoljsko primerni zasnovi in so izdelani v Evropi.

Zlasti novi dvostopenjski by-pass univerzalni pihalnik BU 82, ki je na voljo v različici za izmenični in enosmerni tok, je bil razvit za edinstvene zahteve glede zmogljivosti čistilnih naprav. Pihalnik ponuja visoko učinkovitost v majhni in kompaktni zasnovi. Zaradi majhne teže je popolnoma primeren za mobilne naprave, navdušuje pa z dodatnimi lastnostmi, kot so podaljšana življenjska doba in druge lastnosti, ki so ugodne za njihovo uporabo v sušilnikih čistilnih naprav.

V ponudbi brezkrtačnih puhal in motorjev MAE predstavlja novo BB 42 By Pass: Z vgrajenim nadzorom hitrosti in optimiziranim sistemom pretoka zraka. Poleg tega je zaradi visoke učinkovitosti odlično primeren za aplikacije, ki jih poganjajo baterije, in ima izjemno zračno zmogljivost v primerjavi z velikostjo paketa.

Še en poudarek je platforma motorjev MAE 89, ki je na voljo v obeh konfiguracijah, By Pass in Thru-Flow, v različicah za izmenični in enosmerni tok. Ta brezkrtačni ventilator, ki ponuja večjo učinkovitost in manjše emisije hrupa, ima robustno aluminijasto ohišje in rotor, kar zagotavlja vzdržljivost in optimalno zmogljivost. Z vgrajenim krmiljenjem pogona in regulacijo hitrosti v zaprti zanki je vsestranska rešitev za različne čistilne naprave.

Dunkermotoren, sestrsko podjetje družbe MAE in tudi blagovna znamka AMETEK, se so-razstavlja na stojnici MAE. Podjetje Dunkermotoren je znano na področju industrijske avtomatizacije in samodejno vodenih vozil (AGV) ter ponuja izkušnje, dragocene za aplikacije, kot so avtonomni in vozni čistilni stroji. Motor BLDC BG 66 dPro s pestastičnim menjalnikom NG 250 je popoln pogon za vožnjo za čistilne robote. Rešitev navdušuje s kompaktno in robustno zasnovo, dolgo življenjsko dobo ter je na voljo v različnih velikostih in z različnimi radialnimi nosilnostmi - vse izdelano v Nemčiji.











Več novic

Dunkermotoren objavlja novo številko revije Motion Journal "mo
Nov visokoresolucijski kodirnik podjetja Dunkermotoren za najvišje zahteve glede natančnosti
od 16. do 18. aprila 2024 na sejmišču Messe Frankfurt na stojnici A171.
S prenovo programskega okolja MotionCode podjetja nexofox je programiranje pametnih motorjev zdaj še enostavnejše, decentralizirane arhitekture avtomatizacije pa niso več omejene.

Pogosto uporaben in vsestranski - brezkrtačni motor BG 75 podjetja Dunkermotoren, blagovne znamke...

Z družino izdelkov SL 38 je podjetje Dunkermotoren, blagovna znamka družbe AMETEK, predstavilo novo serijo visokozmogljivih linearnih motorjev. ServoLine 38 STL (Stainless Steel) v različici iz nerjavečega jekla navdušuje z najvišjo kakovostjo materiala in vzdržljivostjo