Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

12.09.2024 01:09

Popolnoma integriran stroškovno učinkovit krmilnik

Novi krmilnik 4Q podjetja Dunkermotoren ponuja visoko zmogljivost po dostopni ceni

Brezkrtačni motor BG 42 podjetja Dunkermotoren, blagovne znamke AMETEK, je že dolgo uveljavljen v številnih aplikacijah in panogah. Zdaj proizvajalec pogonske tehnologije na trg uvaja še en integriran krmilnik. BG 42 dGo navdušuje z visoko zmogljivostjo po izjemno dostopni ceni. Polnopravni 4-kvadrantni krmilnik je mogoče parametrizirati ex works in ga enostavno upravljati prek njegovih vhodov. Prav tako izkorišča celoten potencial motorja - ne glede na izbrano dolžino in nazivno napetost (od BG 42x15 12V do BG 42x45 48V).

Z integracijo krmilnika v ohišje motorja in optimizacijo parametrov delovanja je mogoče konfigurirati posebej učinkovit pogon, ki prihrani dragoceno energijo in znatno podaljša čas delovanja baterijsko napajanih naprav.

Zahvaljujoč nastavljivim priključkom je mogoče s čim manjšim številom žic prikazati celotno funkcionalnost motorja, ki se zahteva v aplikaciji. V osnovni različici so na primer za izkoriščanje celotnega potenciala poleg napajanja potrebni le en analogni vhod, en izhod za hitrost in dva digitalna vhoda.

Je potreben zaščitni razred? Ni problema! Novi krmilnik dGo je mogoče vgraditi tudi v robustno različico BG45, ki je opremljena s hibridnimi vtiči in je na voljo do stopnje zaščite IP65. V aplikacijah s črpalkami na primer novi krmilnik BG42 dGo omogoča natančno nadzorovano hitrost in natančno konfiguracijo zahtevanega pretoka, kar močno izboljša učinkovitost takega sistema. Prav tako pa je mogoče natančno in ponovljivo nastaviti omejitev navora ex works za vsako uporabo, kar je na primer potrebno pri robotih za molžo ali nadzoru napetosti jermenov v proizvodnih sistemih. Podjetje Dunkermotoren s pogonom BG 42 dGo ponuja posebej ekonomičen koncept pogona, ki ga je mogoče optimalno konfigurirati za številne aplikacije.

Več novic

Dunkermotoren utira pot popolnoma avtomatizirani in digitalizirani intralogistiki

22.08.2024 01:00

Varnost vedno na očeh

Varnostna knjižnica SISTEMA za pametne motorje dPro podjetja Dunkermotoren s STO...

Dunkermotoren, blagovna znamka AMETEK, je ponosna, da s svojim brezkrtačnim enosmernim motorjem poganja dirkalnik ekipe Milhagem Team z univerze Minas Gerais
Dunkermotoren objavlja novo številko revije Motion Journal "mo

Od 14. do 17. maja 2024 se na sejmu Interclean v Amsterdamu pre...

Nov visokoresolucijski kodirnik podjetja Dunkermotoren za najvišje zahteve glede natančnosti