Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.08.2024 01:08

Varnost vedno na očeh

Varnostna knjižnica SISTEMA za pametne motorje dPro podjetja Dunkermotoren s STO

Dunkermotoren, blagovna znamka AMETEK, zdaj svojim strankam ponuja varnostno knjižnico za svoje pametne motorje in krmilno elektroniko z integrirano varnostno funkcijo STO (Safe Torque Off). Poleg celotne ponudbe brezkrtačnih motorjev na enosmerni tok iz družine dPro to vključuje tudi zunanjo krmilno elektroniko BGE 5510 dPro. Tako je mogoče s pomočjo orodja za izračun enostavno določiti splošno varnost sistema.

Brezplačni programski pomočnik SISTEMA podjetja IFA na primer proizvajalcem strojev ponuja avtomatizirano pomoč pri izračunu varnosti celotnega sistema. V programsko opremo je mogoče zabeležiti različne sestavne dele in njihove parametre tveganja ter samodejno določiti učinke posameznih sprememb, vključno s stopnjo učinkovitosti, ki jo doseže sistem. Te podatke, pomembne za varnost, je mogoče preprosto kopirati v projekt z uporabo knjižnice. Ročni prenos in s tem povezano tveganje napak sta tako odpravljena.

Varnostno knjižnico za vse izdelke Dunkermotoren s STO je mogoče brezplačno prenesti s spletne strani proizvajalca pogonske tehnologije:

https://www.dunkermotoren.de/en/downloads/manuals

Več novic

Novi krmilnik 4Q podjetja Dunkermotoren ponuja visoko zmogljivost po dostopni ceni
Dunkermotoren utira pot popolnoma avtomatizirani in digitalizirani intralogistiki
Dunkermotoren, blagovna znamka AMETEK, je ponosna, da s svojim brezkrtačnim enosmernim motorjem poganja dirkalnik ekipe Milhagem Team z univerze Minas Gerais
Dunkermotoren objavlja novo številko revije Motion Journal "mo

Od 14. do 17. maja 2024 se na sejmu Interclean v Amsterdamu pre...

Nov visokoresolucijski kodirnik podjetja Dunkermotoren za najvišje zahteve glede natančnosti