Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Dunkermotoren, MAE in EGS Automation skupaj razstavljajo na sejmu v Hannovru

Sejem v Hannovru je že vrsto let dragoceno stičišče nemške industrije in bo leta 2023 potekal v običajnem času, od 17. do 24. aprila

Tako kot lani bo Dunkermotoren razstavljal skupaj s sestrskim podjetjem MAE in hčerinsko družbo EGS Automation v hali 6, B08.

Dunkermotoren in EGS Automation bosta iz svojega sedeža v Bonndorfu v Hannover v živo prenašala podatke v realnem času iz sistema za avtomatizirano obdelavo motornih komponent. Storitve nexofox, Dunkermotorenove blagovne znamke IIoT, strankam, ki uvajajo podobne rešitve za avtomatizacijo, ponujajo možnost enostavnega preverjanja podatkov iz povezanih motorjev ali sistemov za avtomatizacijo povsem na daljavo s katere koli lokacije. S pomočjo nameščene kamere v proizvodnem obratu podjetja Dunkermotoren je mogoče iz Hannovra spremljati proizvodni proces, v katerem dva robota podajata ležajne ščite obdelovalnemu stroju in več vrtalnim enotam.

Vsi programski izdelki družbe Dunkermotoren so razviti v skladu s pristopom Asset Administration Shell (AAS), kot ga je opredelilo združenje IDTA (Industrial Digital Twin Association), in so na voljo v skladu z zavezništvom Open Industry 4.0 Alliance. Integracija v lastne ali obstoječe ekosisteme IIoT je tako zlahka mogoča.

Še en vrhunec v Hannovru bo visoko dinamičen 4-osni manipulacijski sistem. V središču tega modela je portalni sistem, sestavljen iz različnih linearnih modulov. Portalni sistemi se lahko uporabljajo na številne načine - od ravnanja z materialom do aplikacij za pobiranje in postavljanje, od tekočin do trdnih snovi - področij uporabe je nešteto.

MAE, sestrsko podjetje podjetja Dunkermotoren iz Italije, predstavlja popolno prenovo serije koračnih motorjev ST. V kombinaciji z menjalniki, kodirniki, zavorami in elektroniko je mogoče koračne motorje podjetja MAE konfigurirati v celovito pogonsko rešitev. Nova serija STE ima že vgrajeno elektroniko in tako ponuja manj kablov ter številne druge prednosti. Dodatna prednost - vsi koračni motorji MAE in njihovi priključki so izdelani v Evropi!

Več novic

Novi krmilnik 4Q podjetja Dunkermotoren ponuja visoko zmogljivost po dostopni ceni
Dunkermotoren utira pot popolnoma avtomatizirani in digitalizirani intralogistiki

22.08.2024 01:00

Varnost vedno na očeh

Varnostna knjižnica SISTEMA za pametne motorje dPro podjetja Dunkermotoren s STO...

Dunkermotoren, blagovna znamka AMETEK, je ponosna, da s svojim brezkrtačnim enosmernim motorjem poganja dirkalnik ekipe Milhagem Team z univerze Minas Gerais
Dunkermotoren objavlja novo številko revije Motion Journal "mo

Od 14. do 17. maja 2024 se na sejmu Interclean v Amsterdamu pre...