Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

O Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Ime Dolezych že približno 85 let pomeni usposobljenost in učinkovitost. Izdelki in storitve, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, uvrščajo podjetje Dolezych v sam vrh na področju tehnologije vrvi, dvigal, zanke in zavarovanja tovora.

Z najsodobnejšo tehnologijo in vedno novimi inovacijami se je podjetje razvilo v enega največjih proizvajalcev v Evropi. Danes je v matičnem podjetju v Dortmundu in sedmih tujih podružnicah zaposlenih več kot 650 ljudi:

Izdelki Dolezych iz celotne palete več kot 20 000 izdelkov se uporabljajo povsod, kjer je treba dvigniti, prepeljati ali zavarovati breme v tovarni, na gradbišču, na cesti, železnici, vodi ali v zraku.izjemna raznolikost je odraz potreb strank.

: Ker v vsakdanjem življenju poleg univerzalno uporabnih pripomočkov obstajajo številni posebni načini uporabe, je cilj zagotoviti celotno ponudbo in razvojno delo, usmerjeno k strankam. Poleg tega podjetje Dolezych ponuja celovit paket storitev s svetovanjem, testiranjem, vzdrževanjem in popravili za vso opremo za dviganje, obešanje in pritrjevanje bremen, spletno trgovino in 24-urno dostavo skladiščnih izdelkov po vsej državi.
Za privezovanje in zavarovanje tovora se običajno uporabljajo pritrdilni trakovi. Vendar včasih tudi nekonvencionalni načini vodijo do cilja

27.07.2023 01:00

DoNova® na tekočem traku
Uporablja se kot zanka za glavo

05.07.2023 01:05

#Spotted



Osem metrov verige za privezovanje si preprosto premetavate čez levo ramo, hkrati pa...

Družba Dolezych zagotavlja varnost pri prevoznikih avtomobilov
Udo Dolezych ponovno izvoljen za predsednika