Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

O Bronkhorst High-Tech BV

Družba Bronkhorst High-Tech B.V., ustanovljena leta 1981, ponuja najobsežnejšo paleto izdelkov termalnih masnih merilnikov pretoka in krmilnikov na trgu. Za uporabo v laboratorijskih, industrijskih in nevarnih območjih so na voljo številni modeli standardnih instrumentov in instrumentov po meri.

Merilno območje polne skale za te instrumente je mogoče izbrati med 0-0,7 milijona/min in 0-11000 m3n/h za pline ter 0-100 mg/h do 0-1 kg/h za tekočine. Poleg tega podjetje Bronkhorst ponuja pretvornike tlaka in regulatorje z najmanjšim območjem 0-100 mbar in največjim območjem 0-400 bar. Bronkhorstovi Coriolisovi merilniki masnega pretoka/regulatorji za pline in tekočine imajo merilno zmogljivost med 0...5 g/h in 0...600 kg/h. Najnovejši razvoj je serija kompaktnih večparametrskih instrumentov na osnovi čipovskih senzorjev za merjenje in nadzor pretoka in tlaka plinov.

Sedež podjetja Bronkhorst (približno 450 zaposlenih) je v mestu Ruurlo na Nizozemskem. Podjetje Bronkhorst je resnično svetovna organizacija s podružnicami za prodajo in podporo v Veliki Britaniji, Franciji, severni Nemčiji, na Nizozemskem, v Švici, na Japonskem, Kitajskem, Tajvanu (ROC), v Južni Koreji, Indiji, Singapurju (za države APAC) in ZDA. Poleg tega smo vzpostavili obsežno dopolnilno mrežo distributerjev in servisnih postaj po vsej Evropi in drugod po svetu, v okviru katere ponujamo lokalno strokovno znanje in storitve. Skupno število zaposlenih v teh pisarnah je zdaj približno 100.

Podjetje Bronkhorst High-Tech je vzpostavilo tudi obsežno dopolnilno mrežo distributerjev in servisnih postaj v preostali Evropi in še dodatno zastopstvo v državah, kot so Avstralija, Nova Zelandija, Kanada, Izrael, Južna Afrika, Argentina in Brazilija.

IN-LINE Gas Filter

Filtri za merilce masnega pretoka/krmilnike

  • Če želite podaljšati srednji čas med okvarami (MTBF) svojih instrumentov
  • Vsebuje filtrirni vložek iz sintrane kovine 316L...

Komora za mešanje plinov za proizvodnjo homogenih mešanic plinov

  • Pretok od 300 milijonov/min do 10.000 milijonov/min
  • Za proizvodnjo homogenih mešanic plinov v razponu od odstotkov do ppm
  • S priključki ¼" ali 6 mm
  • Tlačno...

Črpalke za mikrodoziranje

Za kombinacijo z merilniki pretoka

Črpalke so na voljo v številnih velikostih in vrstah, ne glede na to, ali morate črpati zelo viskozne tekočine ali agresivne kemikalije. Izbira prave črpa...

Črpalke, krmiljene z merilniki pretoka

Črpalke so ključni sestavni deli tekočinskega sistema. Dozirne črpalke lahko merijo volumski pretok tekočine. Procesni pogoji, kot so temperatura, ujetost zraka, protitlak in obraba, vplivajo na od...

merilniki in krmilniki pretoka plina MASS-STREAM™
Razširitev serije IQ + FLOW® z medijsko izoliranimi senzorji

Na številnih trgih opažamo premik k miniaturizaciji. Na primer v laboratorijih je delovni prostor...

Hitro in stabilno, preverjeno in natančno